sâmbătă, 1 august 2020

Ortodoxie si ezoterism - o analiza teologica ortodoxa

  

   Preotul dr. Nicolae Marius Paicu, de la biserica Sfantul Nicolae din Suceava, vorbeste despre rolul Bisericii, a dogmelor, a reperelor care sa ne arate care e calea cea mai sigura pentru a ne apropia corect de divinitate (Hristos).
     Practicile religioase asiatice de tip yoga, reiki, radiestezie, infoenergetica, bioenergie, prananadi, terapie alternativa, zen, meditatie transcedentala, etc..., au radacinile in religiile hinduse si budiste. Misionarii acestor religii au pornit in SUA si Europa in cautare de noi prozeliti astfel incat sa nu se observe caracterul religios care sta la baza acestora.
     Astfel, misionarii acestor religii se prezinta in tarile crestine ca fiind oameni de stiinta, psihologi, practicanti ai gimnasticii, tamaduitori, parapsihologi etc... Despre acest subiect, vom mai publica cateva interviuri (pe canalul nostru), unele realizate si cu pr Nicolae Paicu.
Vedeti si pagina facebook: Adevarul despre ezoterism
Vedeti si grupul facebook: Ezoterismul pericol sufletesc
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.