joi, 2 iulie 2020

Stefan cel Mare si Sfant - Voievodul Moldovei.

Astăzi, Biserica Ortodoxă Română îl cinsteşte pe Sfântul Voievod Ştefan cel Mare, domnitorul muşatin căruia, pentru sfinţenia faptelor sale, poporul român de pretutindeni îi înalţă, din adâncul conştiinţei sale, un prinos de mulţumire şi recunoştinţă.

Acest voievod este mult criticat de catre organizatiile homosexuale si adeptii Noii Ordini Mondiale, fiind unul dintre voievozii români care au ținut aprinsă flacăra credinței și a iubirii de neam.

Mai multe detalii vedeti aici:
 https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/de-ziua-sfantului-voievod-stefan-cel-mare

2 comentarii:

  1. Sfinte Voievod Ștefan Cel Mare, Roagă-te lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii!

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Ștefane, Măria Ta, tu la Putna nu mai sta, Lasă Arhimandritului toată grija Schitului”, ,,Să te-aud din corn sunând și Moldova adunând”, ,,De-i suna din corn o dată, o s-aduni Moldova toată, De-i suna de două ori, Îți vin codrii-n ajutor, De-i suna a treia oară, Toți dușmanii o să piară, Din hotară în hotară, Îndrăgi-i-ar ciorile și spânzurătorile.”

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.