luni, 25 iunie 2018

Educatia parentala: un atac la credinta si istoria neamului romanesc


Educatia parentala nu a fost scoasa din programa Ministerului Educatiei Nationale din Romania, ci doar de pe site.

    Vedem in ultimele zile tot mai multi manifestanti pro si contra unor partide politice. Fiecare in functie de optiunile si ideologiile lumesti pe care le are. 

    Referindu-ma la ultimele saptamani am observat ca partidul de la putere a facut o demonstratie in forta printr-un miting la care multi au venit fiind platiti sau pentru ca asa li s-a spus. Pe de alta parte opozantii acestui partid au recurs la alte manifestatii scandaloase, la fel de penibile, prin proteste stradale, scandaluri pe retelele de socializare, mess-media etc. Aceasta este viata politica din Romania, in acest moment - un mod de a distrage atentia de la pericolul real ce ne paste pentru viitoarele generatii.

    Trist este ca foarte multi oameni, considerand ca lupta pentru un ideal corect, pentru Adevar, subscriu uneia sau alteia dintre aceste formatiuni. In realitate acestea sunt trecatoare si nu aduc nici macar speranta ca va fi mai bine pentru omul simplu. Fiecare dintre gruparile politice existente azi in Romania cauta sa atraga cat mai multi sustinatori dand impresia ca ar avea un scop benefic pentru societatea romaneasca. Realitatea este ca fiecare grupare este preocupata de propriul castig si propriile interese materiale pe care le pot realiza: unii mentinandu-se la putere, iar altii ajungand la putere. Castigurile cele mai mari le au liderii acestor grupari, iar restul… ce le ramane… :)

    In paralel cu tot circul mediatic la care este nevoita sa asiste o tara intreaga (prin intermediul presei si internetului) ONG-urile sorosiste isi fac treaba ca la carte. Toata lumea este cu ochii pe luptele politice, in timp ce organele de conducere ale statului emit ordonante si legi anti crestine. Sustinatorii unor formatiuni politice traiesc cu impresia ca lupta pentru o cauza dreapta, in timp ce „lupta” se da in alta parte, in alt loc, in plan legislativ, unde ei nu au nici o posibilitate de a interveni.

    Referindu-ma la momentul actual, vad ca fiecare instiga impotriva celuilalt, fiecare da impresia in fata societatii ca este cel mai potrivit pentru situatia de acum, etc… Toate sunt vise si povesti pentru naivii care isi pun nadejdea in oamenii sistemului, in politicieni si ONG-uri. Mai presus decat toate acestea este relatia noastra cu Duzmnezeu, cu Iisus Hristos, cu Biserica Sa, cu istoria neamului nostru. Partidele se duc, oamenii politici se uita, Biserica ramane, sfintii sunt vesnici.

    Se vede clar o intentie de reeducare a populatiei tarii noastre prin intermediul mass-mediei, prin actiunile ONG-urilor sorosiste. Biserica, prin credinciosii ei, cetateni ai Statului Roman, a adus initiativa legislativa ca aceste legi imorale sa fie dezbatute public si sa fie stabilite prin referendum. Presedintele Romaniei s-a pronuntat clar impotriva, iar Parlamentul spune ca accepta, dar tergiverseaza. De ce?

    Exista in momentul de fata o situatie in care Biserica este pusa la zid tocmai de catre oamenii politici care spun ca vor binele neamului, cei care azi se bat cu caramida in piept ca nu se lasa condusi de masonul George Soros. Sunt tocmai cei care azi detin puterea politica in Romania. Ministerele din cadrul Guvernului Romaniei si Parlamentul dau legi care raman aplicabile pentru multa vreme in tara noastra, iar o parte dintre acestea sunt anti-crestine. Astfel se intampla si cu legea despre educatia parentala prin care parintii, impreuna cu copii, trebuiesc reeducati sa accepte imoralitatea, pacatul. Ma refer la ceea ce acum ONG-urile sorosiste incearca sa impuna in formarea morala a viitoarelor generatii: homosexualitatea si pornografia. In sprijinul acestor imoralitati, Ministerul Educatiei, prin domnul Valentin Popa, a adus sustinere in ce priveste cadrul legal. Domnul ministru este trecator, peste putin timp nu mai auzim de numele sau, dar ordonanta care ii poarta semnatura ramane. Aceste legi si ordonante sunt impotriva invataturii lui Hristos, impotriva Bisericii Neamului Romanesc, impotriva istoriei Romaniei care este plina de jertfe si sange varsat de catre domnitorii tarii si poporul condus de ei.

    Cu siguranta Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Mircea cel Batran, Matei Basarab, Constantin Brancoveanu sau alti domnitori care reprezinta cu incredere modelul de conducator demn al tarii, nu ar fi acceptat acest lucru nici macar la nivel de discutii, iar conducatorii de azi il impun sub forme legale. Intelege orice om de buna credinta de ce ONG-urile sorosiste si politicienii de azi sfideaza si discrediteaza istoria neamului nostru, pe acesti mari voievozi din Evul Mediu care isi jertfeau viata in lupte pentru Adevar si pentru o viata demna. Acesti voievozi au lasat in urma lor o generatie sanatoasa, iar conducatorii de azi, pe langa faptul ca ei sunt bolnavi, mai imbolnavesc si pe altii prin legile pe care ei le impun unui neam intreg.

    Daca scandalurile politice de joasa speta din Romania atrag atentia asupra sustinerii sau denigrarii unor formatiuni politice, consider ca un om cu gandire sanatoasa nu se lasa atras in discutii si polemici politice, ci vor veghea cu mai mare atentie asupra legilor care se impun deoarece acestea pot afecta grav educatia viitoarelor generatii. De noi depinde educatia copiilor nostri, de noi depinde ce lasam in urma. Daca vom trai cu speranta ca un partid politic sau liderii acestora vor schimba ceva in sensul bun, ne inselam amarnic… Fiecare pom se cunoaste dupa roadele sale!

    Cei care doresc sa trimita o scrisoare celor care au promis dezbaterea publica (dar nu au dat semne ca se vor tine de cuvant), sunt indemnati sa caute detalii aici:

ierom. Eftimie Mitra

sursa: pagina personala de facebook, in data de 25.06.18. Vezi aici:


3 comentarii:

  1. E clar că Dumnezeu pentru păcatele noastre permite existența unor asemenea răufăcători la conducerea acestei Țări pentru care și-au vărsat sângele bunii și străbunii noștri. Dacă noi, Poporul Român ne-am uni și am lupta pentru Idealul Sfânt și Drept de Salvare a Țării din mâinile criminale ale evreimii mondiale, Bunul Dumnezeu ne-ar ajuta să ne Salvăm Țara Noastră România. Dar, noi nu o facem. Suntem dezbinați. Ne-am învățat să ne ,,rezolve” alții problemele. Noi stăm și așteptăm să ne pice din cer. Așa că, ne merităm soarta. Avem politicienii pe care-i merităm. Din mijlocul nostru au ieșit acești șerpi crescuți la sân.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luciane ai nota 10 cu felicitari
      Ai spus un adevar

      Ștergere
  2. Ar trebui impuscati toti politicienii

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.