sâmbătă, 23 iunie 2018

SRI si George Soros - pana unde se merge cu colaborarea?


SRI ţine la sertar lista cu infiltraţii lui George Soros în România



Influenţa miliardarului George Soros în România a fost subiect de emisiuni tv, articole şi chiar dezbateri intre politicienii de la vârf. Pozând în susţinător al statului de drept şi finanţator al ONG-urilor care susţin justiţia independentă, George Soros şi-ar fi plasat, de-a lungul timpului, oameni-cheie în instituţii de bază ale statului român. Bomba o aruncă însă jurnaliştii de la Naţional, care susţin că SRI a compus chiar şi o listă, în care scrie negru pe alb numele fiecărui “infiltrat” al afaceristului.


“O anume directie din SRI s-a apucat vartos de treaba, intocmind un raport incendiar, din care reiesea negru pe alb ca nu mai putin de 22.000 de beneficiari ai „retelei Soros” detineau functii importante in statul roman. (...) Si uite cum raportul SRI a fost urmat de intocmirea unei liste detaliate cu toti „sorosistii” care ocupau la acea vreme functii in aparatul de stat, mai ales in Justitie, unde au fost identificati sute de magistrati. Numai ca, tocmai cand trebuia aruncata pe piata „expertiza” care ar fi aratat ca reteaua Soros din Romania foloseste aceleasi metode de vulnerabilizare a statului ca si reteaua Gulen din Turcia, Victor Ponta s-a inmuiat. Si nu s-a mai dus nici la PRU, lucrurile s-au precipitat iar proiectul nationalist al „patriotilor” din SRI a fost abndonat. Numai ca „lista Soros – Gulen”, asa cum a fost ea numita, exista!”, scrie Cătălin Tache.

Jurnalistul continuă dezvăluirile şi susţine că oamenii au fost plasaţi la instituţii-cheie precum ministerul Justiţiei sau cel al Fondurilor Europene.

“Iar cum multi dintre cei identificati ocupau demnitati si functii importante, fiind grupati mai ales in patru ministere, in frunte cu cel al Justitiei si cel al Fondurilor Europene, tresarirea de orgoliu a SRI-ului parea de inteles. Mai ales ca, de departe, cel mai „penetrat” era Ministerul Justitiei, unul care „colcaia” de oameni a caror activitate profesionala s-a intersectat cu cea a organizatiilor care fac parte din reteaua sorosista…”, conchide Tache.

Citeşte şi: 
DEZVĂLUIRI - Cum a ajuns procurorul general unul dintre cei mai fericiţi români (presă)
Pleşoianu cere CEX PSD miting URIAŞ, pe modelul din Polonia: 'Ambasadele, Sufrageriile, Președintele Statului Paralel să cunoască adevărata majoritate...'

Alexandra-Maria Cioroianu

Un comentariu:

  1. Diavolul acesta sub chip de om distruge România din temelii prin trădătorii și vânzătorii de Neam și Țară: toți politicienii din 89 încoace + ONG-urile profitoare + patronii educați să îndeplinească planurile evreimii de exploatare și anihilare a Națiunii Române. Blestemați să fie toți aceștia, în frunte cu diavolul de Soros!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.