marți, 12 iunie 2018

Cine şi de ce readuce în discuţie canonizarea părintelui Arsenie Boca?


Părintele Arsenie Boca
Alte falsuri din mediul stilist: o canonizare înainte de vreme.

Preotul stilist Florian Bichir, un apropiat al ierarhilor BOR, a declarat la B1 TV că părintele Arsenie Boca va fi canonizat pe 28 noiembrie 2018 și se va numi Sfântul Arsenie de la Prislop. Afirmaţiile sunt o surpriză, mai ales că din mediul stilist s-a pornit o propagandă de denigrare a preotului din Ardeal.

Stirea a adus reacţii în plan religios, dar ulterior s-a dovedit a fi falsă.

Reprezentanţii oficiali ai Bisericii Române susţin contrariul celor spuse de stilistul Florian Bichir.


Este un fals. Eu nu știu nimic. S-a aflat doar că Mitropolitul Ardealului, Înalt Prea Sfinţitul Laurenţiu Streza, a cerut intensificarea lucrărilor comisiei de canonizare. Sigur, nu e total exclus, dar e improbabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Și purtătorul de cuvânt al Episcopiei Deva, Gabriel Miricescu, a precizat că “este o informație eronată”!

Detalii vezi aici: 
https://www.libertatea.ro/mistic/religie/arsenie-boca-va-fi-canonizat-pe-28-noiembrie-2018-surse-2288699
http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2015/03/florian-bichir-omul-schismaticului.html

Nota redacţiei:
În Evenimentul Zilei, Florian Bichir afirma că este mândru că e mason. Deci să înţelegem că un mason militează pentru canonizarea părintelui Arsenie Boca?
Detalii vezi aici: http://evz.ro/sunt-mandru-ca-sunt-mason-sunt-mandru-ca-sunt-roman-sunt-mandru-ca-sunt-mason-roman.html

Un comentariu:

  1. Masonerie=satanism. Cine crede altceva se înșeală amarnic. Acest Bichir este diavolul în persoană. Nu vă lăsați înșelați de acest ucenic al satanei. Părintele Arsenie Boca este sfânt oricum și nu are a face masoneria cu sfințenia părintelui. Masonii vor să se folosească de momentul canonizării părintelui Arsenie Boca pentru a se arăta ca ,,ortodocși” și ,,patrioți”. Nu-i credeți! Feriți-vă de acești slujitori ai satanei!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.