marți, 5 decembrie 2017

Slujire comună și îndemn la "comuniune deplina și vizibilă" între papa Francisc şi patriarhul Bartolomeu de la Constantinopol.

Sinodul din Creta a adus o noutate în Biserica Ortodoxă: Compromisul.

Anul trecut, de ziua Sfântului Andrei, la Constantinopol, cei doi ierarhi eretici au lansat un mesaj pacifist de "Unire a Bisericilor". Evenimentul a avut loc la puţin timp după pseudosinodul din Creta. Deşi documentele acestui "Sinod" nu au fost semnate si aprobate de Toate Bisericile Ortodoxe Locale, nici chiar de către o parte dintre ierarhii prezenţi în Creta, patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului presează ortodoxia spre o nouă eră: Era "dragostei" fără învăţătură de credinţă autentică.




Anul acesta, cu aceeași ocazie, papa Francisc îi trimite un mesaj patriarhului Bartolomeu în care îi scrie acestuia despre "urgența comuniunii depline" între ortodocși și catolici:

http://ro.radiovaticana.va/news/2017/11/30/sf%C3%A2ntul_andrei_papa_francisc_mesaj_patriarhului_bartolomeu/1352033



Despre misiunea ecumenistă a patriarhului Bartolomeu, vedeţi aici:
https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/08/de-la-athenagora-la-bartolomeu-pe-calea_10.html

2 comentarii:

  1. „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului, şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu”
    Cezarului actual trebuie sa-i dai ascultare de codul penal care se opune instigarii la ura fata de cei de alta credinta.In spatiul public(mai ales in media) nu mai are voie nimeni dupa lege sa declare ceva care sa fie asociat cu instigare la ura de exemplu blesteme sau ereticilor!spurcaciuni! sau ca vor ajunge in iad etc.De asta e atitudinea fortata de pace si ecumenism altfel Biserica in timpurile actuale risca sa fie asociata cu talibanii si nu mai dureaza mult timp si va fi interzisa asta si e scopul.Si-au dat seama si cei de alte credinte de jocul de culise al ocultei masonice cu importul masiv de musulmani,marxismul sexo-cultural si ideologia politically correct.Totul e de ochii lumii nu vor sa se uneasca,isi gasesc fiecare parti bune comune evitand sa se cearta ca sa demonstreze ca nu sunt extremism religios gen Isis

    RăspundețiȘtergere
  2. Doi eretici care, dacă nu se întorc, vor ajunge la talpa iadului.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.