duminică, 20 octombrie 2013

Chevron distruge satele din România cu sprijinul autorităţilor corupte care trimit jandarmii împotriva bătrânilor, femeilor şi copiilor

Informatiile din aceasta postare le-am primit pe adresa de email a asociatiei.
 Le-am verivicat si sunt reale.


Suprafetele concesionate pentru exploatarea gazelor de sist


 
 
Vreti sa vedeti ce s-a intamplat ieri la Pungesti? Barlad Online a realizat cateva clipuri concludente. Se poate vedea usor agresivitatea jandarmilor cat si hotararea protestatarilor!
Pungesti rezista dar are nevoie de intariri pentru zilele urmatoare!
Şefii jandarmilor le-au ordonat acestora sa spargă cu forţa barajul uman al cetăţenilor împotriva utilajelor, mascându-se în spatele unei ambulanţe... care avea o urgenţă inventată, după ce s-a invocat faptul că sătenii blochează un drum public. Drumul public era însă blocat deja de autorităţi de-o parte şi de alta a zonei de ore bune iar în mijlocul zonei era blocat şi de câteva rânduri de jandarmi, după ce aceştia au primit ordine de la şefii lor.
http://www.b-o.ro/Evenimente-1432-Sefii_jandarmilor_le-au_ordonat_acestora_sa_sparga_cu_forta_barajul_uman_al_cetatenilor_impotriva_utilajelor_mascandu-se_in_spatele_unei_ambulante_care_avea_o_urgenta_inventata_dupa_ce_s-a_invocat_faptul_ca_satenii_b.html
Localnicii s-au întins pe jos în faţa maşinii de pompieri care ar fi primit ordine să îi disperseze folosind tunul de apă.
http://www.b-o.ro/Evenimente-1436-Localnicii_s-au_intins_pe_jos_in_fata_masinii_de_pompieri_care_ar_fi_primit_ordine_sa_ii_disperseze_folosind_tunul_de_apa__Silistea_16_Octombrie_2013.html
Va rugam sa sharuiti aceste linkuri!
Asociaţia Vira
De ce locuitorii din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Galati ar trebui sa fie solidari cu protestatarii din Pungesti? Iata suprafata pe care Chevron o are concesionata de la statul roman. Daca se va ajunge la exploatare, chevron va putea instala sonde pe o suprafata imensa.
De ce locuitorii din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Galati ar trebui sa fie solidari cu protestatarii din Pungesti? Iata suprafata pe care Chevron o are concesionata de la    statul roman. Daca se va ajunge la exploatare, chevron va putea instala sonde pe o suprafata imensa.
Alexandru Alexe:
Pe Kiseleff s-au spart doua cordoane de jandarmi, s-au infruntat gaze lacrimogene, s-a alergat pt asalt ca la Oituz, solidaritatea a devenit palpabila, am aratat ca vorbim serios si ca suntem gata de multe daca ne strang latul, am bifat un lung sir de institutii si mai presus de toate am luat cu totii parte la un adevarat moment istoric: in toata istoria Romaniei, numai Armata a trecut in mars pe sub Arcul de Triumf; aseara a fost prima data in istoria acestei tari cand cetatenii de rand au marsaluit pe sub el si asta nu e de ici de colo. Eu am lacrimat, va jur.
Si cine imi zice ca mai bine ramaneam la Guvern pana venea ploaia si plecam frumos spre case ca avem job a doua zi este un fricos sa-mi fie cu pardon.
Ce sa mai zic de cei care spun ca am mers la Arc ca sa facem poze sub el.... rautatea nu are limite. Sau ignoranta.
A fost una dintre cele mai frumoase zile ale acestei vieti neinsemnate a cetateanului Alexe Alexandru.
Sunt mandru de noi toti mai mult decat o pot spune in cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.