luni, 8 iulie 2013

Conferinta la Oradea - CATEVA CUVINTE DESPRE ADEVARURI DE IERI SI DE AZI cu monahul Teodor Stanescu de la manastirea Petru Voda



Comunicat de presa

Asociatia pentru pastrarea si promovarea valorilor culturale si nationale ale poporului roman "Astradrom", organizeaza in data de 11 iulie 2013 Conferinta "Cateva cuvinte despre adevaruri de ieri si de azi", sustinuta de monahul Teodor Stanescu, fost detinut politic.

La conferinta parintele Stanescu va vorbi despre experientele prin care a trecut prin temnitele comuniste, despre niste realitati pe care de-a lungul timpului autoritatile comuniste au incercat din rasputeri sa le musamalizeze si va raspunde la intrebarile celor interesati despre acest subiect.

Conferinta se va desfasura in amfiteatrul Victor Jinga, corpul F din cadrul Facultatii de Stiinte Economice al Universitatii din Oradea, in data de 11 iulie 2013 de la ora 18:00.  
Va astepam cu drag.

Biroul de promovare al Asociatiei Astradrom

3 comentarii:

  1. V-am ruga daca este posibil sa puneti inregistrarea conferintei pe acest blog sau sa ne indrumati unde o vom putea gasi. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. conferinta va fi joi, 11 iulie de la ora 18 la universitate in amfiteatrul Victor jinga, dupa cum reiese si din anuntul celor de la ASTRADROM.
    PUTETI MERGE SA O INREGISTRATI.
    Am fost la conferinte oragnizate de ei si nu au nici un fel de restrictii......

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, dar sunt tocmai din Bucuresti !

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.