vineri, 8 februarie 2013

Ne alăturăm celor care apără imaginea reală a țăranului român


Comunicat de presă


Văzând aroganța și impertinența cu care se încearcă profanarea Muzeului Țăranului Român, prin realizarea unor secvențe cinematografice cu homosexuali, considerăm aceasta ca fiind o înjosire a vieții curate și pure a bunicilor și strămoșilor noștri.
Muzeul Țăranului Român este imaginea vie a celor care au format baza etnică și religioasă a poporului nostru, a celor care au fost și încă, în mare parte, mai sunt păstrători curați ai valorilor naționale românești pe care nu avem dreptul să o defăimăm de dragul banilor și influiențelor meschine ce năpădesc insistent din “țări streine”. Țăranul român, pe bună dreptate numit “talpa țării” trebuie să își păstreze imaginea sa reală, o imagine a curăției specifice omului cu mâinile trudite și sudori pe obraji așa cum l-am cunoscut de veacuri pe meleagurile unde străbunii săi dacii se îndeletniceau cu agricultura, albinăritul, metalurgia, creșterea animalelor etc.

            ASTRADROM se alătură ONG-urilor și persoanelor care se opun ca în Muzeul Țăranului Român să se deruleze secvențe cinematografice dezgustătoare care nu reprezintă nici pe departe viața curată și demnă a adevăratului țăran din România.
Purtător de cuvânt, prof. Viorela Balaci


Vedeți și:

Un răspuns de doi bani prin care complicii justifică fapta antiromânească de la MȚR:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.