miercuri, 30 decembrie 2015

Ierarhi greci care spun adevarul despre homosexualitate. Aceasta lege cu caracter apocaliptic se impune in intreaga lume sub forma juridica. 


Mitropolitul acuza AMERICA si FUNDATIA SOROS de implicare in campania de promovare a PARTENERIATELOR GAY (Video)


 Romfea.gr:

Linistit si in pace a parut Episcopul nostru astazi dimineata in timpul slujbei pentru a doua zi de Craciun, in satul Paleohori din Megalopoli, unde s-a aflat pentru a savarsi Sfanta Liturghie si pomenirea mortilor. De asemenea, linistit a parut sa fie si in timpul predicii sale. Biserica a fost neincapatoare pentru multimea stransa.

Spre sfarsitul predicii, episcopul a facut o paralela intre Evanghelia zilei si “marele pacat”, asa cum a marturisit, care s-a petrecut in tara noastra, anume cum a devenit lege desfraul, atacand dur pe acei care au votat o asemenea «lege a rusinii», dupa cum a numit-o.

Mitropolitul a fost dur in cuvantul sau in special fata de parlamentarii din eparhia sa care au votat legea nedreapta. In acest cuvant Mitropolitul le-a transmis de mai multe ori «sa le fie rusine».

El le-a cerut crestinilor sa transmita parlamentarilor lor nemultumirea pentru acest vot. Mitropolitul le-a spus: «veniti, crestinii mei, la tribunal ca sa ascultati ce le voi spune». Nu putem aminti aici tot ce ne-a spus ierarhul nostru indurerat de legea votata. Amintim doar faptul ca a mentionat cu durere in ce hal a ajuns tara noastra care cinsteste pe Fecioara Maria, astfel incat conducatorii nostri sa voteze desfranarea pe post de lege.

«Si va rog, dragii mei crestini – a spus – nu ma lasati singur. Credinta si tara nu este doar a mea. Ortodoxia este si credinta voastra, Grecia este si tara voastra. 
Slavitul nostru popor a cazut in vremurile noastre deoarece ne-am indepartat de Dumnezeu care este Tatal nostru.
Gata, Dumnezeu va lua Harul Sau de la noi, deoarece am tradat legea Sa si am votat legea spucarciunii» (…)

Si nu, nu il vom lasa sa lupte singur deoarece si noi credem in valorile pe care bunicii nostri ni le-au lasat ca zestre, si noi ne iubim tara.

(Crestinii din Megalopoleos)

Romfea.gr: 
 
In emisiunea “Rasturnari” a canalului de televiziune MEGA a fost invitat Inalt Prea Sfintitul Mitropolit de Pireu, Serafim, cu putin timp inainte de votul parlamentului pentru legea asa zisului parteneriat civil.

Prea Sfintitul, pe parcursul intregii emisiuni, a dat raspusnuri puternice si documentate interlocutorilor sai, caracterizand proiectul de lege fals si contrar principiilor credintei.

«Omul este icoana lui Dumnezeu, nu este un contract, iar astazi se doreste crearea unui nou tip de om care nu exista in natura» a spus kir Serafim.

Intr-un alt moment, Prea Sfintitul a condamnat homosexualitatea, subliniind ca este «o abatere tragica de la natura omului».

Cand domnul Psarianos, adresandu-se Mitropolitului Pireului, a declarata ca Biserica nu are nici un drept sa se implice in legislatia seculara, Prea Sfintitul a raspuns ca «Biserica nu se implica in lumea politica, dar are un cuvant de spus in privinta moralitatii, iar ea nu exprima o parere homofoba, ci un cuvant duhovnicesc».

Inca o data, Mitropolitul Serafim a insistat asupra faptului ca America si Fundatia Soros au promovat adoptarea parteneriatului civil, dorind in acest fel sa distruga credinta ortodoxa in Europa.

Raspunzand acuzatiilor de cazuri de homosexualitate in sanul Bisericii, Mitropolitul Serafim a spus ca «cine cunoaste astfel de situatii la reprezentanti ai Bisericii trebuie sa le denunte, altfel se face partas al pacatului si calomniator».

De asemenea, Mitropolitul Serafim a spus ca Biserica condamna legalizarea parteneriatului civil, aratand ca “se actioneaza in sensul distrugerii omului, deoarece eu, care m-am nascut barbat, nu pot devein femeie.”

Merita mentionat faptul ca, atunci cand dl Psarianos s-a referit la Papa si Biserica Catolica, Prea Sfintitul a reactionat astfel: catolicismul nu este biserica, este erezie.”

Mitropolitul Ioan Selegean al Banatului cere sprijinul credinciosilor pentru a obstructiona introducerea legilor apocaliptice in legislatia Romanieihttp://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/12/ips-ioan-selegean-mitropolitul.html


Un comentariu:

  1. off topic: filmul Mitropolitului Ilarion Alfeev "Sarbatorile. Botezul Domnului":
    https://www.youtube.com/watch?v=pgnxSaLJ9bE

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.