luni, 24 iulie 2023

PSD pus la zid de priministrul ungar Victor Orban. Slugărnicia lui Marcel Ciolacu duce la astfel de situații.

În data de 22 iulie 2023, La Băile Tușnad a avut loc ultima ediție de până acum a Universității de vară a maghiarilor. Victor Orban i-a arătat președintelui PSD, Marcel Ciolacu, cum trebuie să se comporte un lider. Spunem aceasta deoarece politicienii români tremură în ismene când se aduce în discuțiue prigoana românilor din Ucraina. 

În discursul premierului maghiar, liderul PSD este pus la zid si umilit profitându-se de caracterul său de cap plecat îm fața străinilor. Este trist însă că acest lucru s-a făcut umilind totodată și poporul român. 

Vă propunem să ascultați ce spune Eugen Orlando Teodorovici despe acest subiect.

  

Câteva observații:

Au fost la fața locului aproximativ 200 persoane nemulțumite de propaganda iredentistă maghiară dusă de Victor Orban. Aceștia ai avut drapele tricolore si au stat pașnici la eveniment.
Din ordinul conducerii statului român, aceste persoane nu au fost lăsate să intre la eveniment, fiind înlăturați cu jandarmii. 

Detalii vedeți aici: https://www.facebook.com/search/top/?q=romani%20pentru%20romani%20veronica%20ailioaiei

Ziua următoare, premierul maghiar i-a mulțumit ironic liderului PSD pentru ca jandarmii si-au făcut "datoria" față de românii prezenți.

Să nu uităm că în ultimii 30 de ani UDMR a fost nelipsit la guvernarea României datorită PSD și PNL.

 

prof. Cristian Marc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.