sâmbătă, 20 august 2022

Maica Domnului, a vindecat o fetiță de cancer

 La scurt timp după hramul Mănăstirii Ghighiu, familia Arhidiaconului Mihail Bucă s-a învrednicit de o minune a Icoanei Maicii Domnului „Siriaca”. Joi, starea de sănătate a fetiței lor, Irene Ecaterina, aflată înainte de ultima cură de citostatice, s-a îmbunătățit după ce micuța a fost atinsă de icoană.

Copila suferă de leucemie, iar tratamentul cu citostatice pentru acest tip de cancer scade foarte mult imunitatea organismului.

Mai multe detalii, vedeti aici:  https://basilica.ro/o-minune-a-icoanei-maicii-domnului-de-la-ghighiu-analizele-de-sange-ale-micutei-irene-ecaterina-s-au-imbunatatit-rapid/

Vedeti si galeria foto:


 




 

3 comentarii:

  1. Slava lui Dumnezeu si Slava Preasfintei Preacuratei Maicii Domnului si Maica noastra cereasca!!!
    Iubesc icoana Siriaca si ii multumesc din toata inima ca mi.a ingaduit si mie netrebnicei sa o sarut;vindecarea grabnica a ingerasului Irene Ecaterina este inca o dovada cit de mult ne iubeste Maica Precista care permanent se roaga pt.noi!
    Irene Ecaterina va fi toata viata sub protectia Maicii Domnului!
    Mare bucurie si pt.parintii ei!
    Slava lui Dumnezeu pentru toate !
    Maica Domnului te iubesc;toate icoanele tale sint facatoare de minuni pentru ca tu,Maica Preacurata,esti minunea din icoane !
    Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    Mare este Maica Domnului și minunile ei nu au sfârșit!
    As avea niste recomandări pentru familia Arhid. Buca pe care îl apreciez foarte mult pentru munca in corul Patriarhiei și minunatele colinde ce ni le transmit an de an..
    Ar fi bine pentru fetița, și de altfel toți oamenii bolnavi, sa nu mai facă citostatice sau alte forma de terapie convențională cum e radioterapia, etc... Acestea distrug și celulele sănătoase și sistemul imunitar e mult mai slăbit după aceea. De asemenea sa caute în internet tratamentul Gc -MAF, sa caute dânșii și să se informeze ce efecte benefice are acest tratament care vindeca diferite boli grave!
    https://immi-gcmaf.com/
    M as bucura să publicați acest comentariu sau să îl transmiteți personal familiei Buca!
    Multa sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia cu tratamentul propus de anonimul din 23 septembrie 2022, ora 16.34, are vre-o legătură cu ezoterismul și ideile ezoterice găsite în religiile asiatice?

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.