luni, 28 februarie 2022

Incredibil. Ucraina pune paie pe foc. Zelinski a semnat azi cererea de aderare la UE, ceea ce este o provocare pentru Putin.

Volodimir Zelinski semnează cererea de aderare a Ucrainei la UE sfidându-l pe Vladimir Putin.

În același timp spune că vrea să fie pace... Ce să mai credem?

După lovitura de stat de la Kiev când, prin cunoscuta manifestație "Maidan", a fost pus în Ucraina primul președinte pro american, Moscova s-a simțit provocată. Acum graba cu care Volodimir Zelinski vrea să intre în UE și NATO este o nouă provocare pentru regimul de la Kremlin.

Azi a apărut provocarea cea mai alarmantă pentru Vladimir Putin prin semnarea cererii de aderare la UE, de către conducerea politică a Ucrainei. Astfel Președintele Ucrainei, în plin război cu Rusia, la ora în care Kievul era sub bombardamente, postează pe pagina personală de facebook anunțul că a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană.

Putin se va opri sau va continua cu ambiție și mai mare? Vom vedea. Cert este că vor muri oameni dacă orgoliile și interesele politice (de ambele părți) nu au în vedere viețile omenești…

Detalii puteți vedea pe pagina de facebook a președintelui Volodimir Zelinski: https://www.facebook.com/100007211555008/posts/3020865408163815/?sfnsn=mo

Prof. Cristian Marc.

 


 

 Veddeti si: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2022/02/calvarul-de-la-kiev-si-interesele.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.