miercuri, 14 aprilie 2021

IPS Teodosie. Încă o ratare cu senatoarea neo-dacistă Diana Soșoacă.

Senatoarea ezoterică și neodacii au pierdut procesul pentru ortodoxie.

Presa din Constanța a informat publicul că procesul Arhiepiscopiei Tomisului cu Statul Român a fost pierdut. Menționăm că nici unul dintre procesele senatoarei Soșoacă nu au fost câștigate astfel încât Arhiepiscopia de Tomis să poată beneficia de acțiunile în instanță ale avocatei Diana Soșoacă.

Până în prezent, totul s-a rezumat doar la scandaluri media și în instanțe în care a fost implicată și arhiepiscopia de la Constanța.

Detalii despre proces găsiți aici: https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/arhiepiscopia-tomisului-a-pierdut-procesul-pentru-credinta-744580.html?fbclid=IwAR2MHmScwXjcvDSUaBUb_AdHmHT5TXV553hTWV_-LeR86GMm5qd3PKSEUc0

 

Susținătorii arhiepiscopului de la Tomis sunt tocmai cei care militează pentru revenirea noastră la credința dacilor, la zeii dinainte de creștinism, la Zamolxianism... Mai multe detalii puteți vedea în comentariul la eveniment de pe grupul Dacia Creștină a doamnei Maria Gheorghiu (in foto) din București:

«   Cum explicati ca senatoarea Diana Sosoaca mereu pierde procesele in care reprezintã instituţii ale Bisericii Ortodoxe, dar se foloseste din plin de imaginea acesteia?

Sa nu uitãm ca de cele mai multe ori, Biserica a fost târâtã in scandaluri de cãtre senatoarea "devenitã ortodoxã" dupã ce a trecut prin PSD si USR, de unde a fost exclusã pentru indisciplinã. In aceastã perioadã denigra închinarea la moaște. Ne zice cã ulterior s-ar fi "încrestinat" pentru a fi primitã in rândurile unui partid de orientare crestinã, dar, tot pentru indisciplinã, a fost exclusã si din AUR.

   In prezent coopereaza foarte bine cu maestrul yoga, Mihai Rapcea din Constanţa, fost membru MISA si ucenic al lui Gregorian Bivolaru, si alte organizatii de nuanţã ezotericã din România, fiind unul dintre principalii promotori al curentului nationalist-dacist de tip ezoteric, alãturi de Cãtãlin Berenghi (liderul Partidului Dac) si membri ai Partidului Neamul Românesc.

   Ne punem o intrebare legata de "ortodoxia" ierarhului de la Tomis care acceptã sã fie implicat in scandaluri alãturi de promotorii revenirii la Zalmoxianism, la zeii dinainte de creștinism, la reînfiinţarea statului si cultului religios dacic... etc...»

 

Notă :

De mai bine de un an, ÎPS Teodosie are ca reprezentant juridic pe senatoarea Diana Soșoacă și o echipă de avocatură a acesteia formată din persoane care propovăduiesc dogme ale religiilor asiatice (reîncarnarea, Dumnezeu impersonal...), dar care în fața opiniei publice se declară a fi apărători ai Bisericii. Sperăm că IPS Teodosie, față de care avemm un mare respect, își va da seama ce fel de persoane are în preajma sa și să ia decizia cea mai bună pentru instituția pe care o conduce.


8 comentarii:

  1. Și ce dacă senatoarea a fost dacistă, iar acum a revenit la Ortodoxie?! Tocmai în asta constă Esența Ortodoxiei: în regăsirea oiței pierdute, a Fiului Rătăcitor! Eșecurile în instanță nu sunt din cauza ei, ci din cauza sistemului masonic-satanist din Justiție. De ce vă faceți că nu vedeți Adevărul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina Farcaș21 aprilie 2021 la 12:42

      Este în continuare dacistă, nu doar a fost.
      În continuare crede în reîncarnare și într-un dumnezeu impersonal, face un ghiveci de dogme de tip NEW AGE.

      Ștergere
    2. Atunci, s-o ajutăm să revină la Ortodoxie, s-o contactăm să-i explicăm, nu s-o blamăm din start!

      Ștergere
  2. Aveti amabilitatea sa ne informati care e problema adusa un fata instantei, ce interventii a avut aparatorul si ce a pronuntat instanta, va rog?
    De asemenea, as vrea sa aflu daca este vreo hotarare definitiva in acest caz, ... daca stiti si alte cazuri, cu atat mai bine.
    Sper sa ma lam,uriti cum ati ajund sa diagnosticati cu atat seiguranta situartia si - ca un supliment - ce legatura exista intre actiunea in calitate de aparator (avocat) si eticheta de "dacism" pe care o alaturati...
    Pare o initiativa care "isi propune" sa distosioneze perceptia cititorului, o tactica disonant cognitiva. un soi de instigare mascata.
    Va multumesc desi nu prea trag nadejde sa vad vreun raspuns, nici sa lasati aceasta postare "la vedere".
    Cu respect indepartat (geografic) va transmit toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim Că bine ziceți!

      Ștergere
    2. Darius Cudelcu (Iași)21 aprilie 2021 la 13:24

      Doamna senator, avocat, dacistă...
      De ce nu vă dați numele?

      Ștergere
    3. Ca sa nu maifest "mandria de sine" si pentru ca nu imi plac afilierile, "abonarile", inscrierile pe ;liste, etc.
      Nu simulez asocierea si oricum nu pot verifica daca asta ete numele dumitale sau nu. Nici nu ma ointeeseaza - e suficient un identificator ocazional ca sa stim cine cu cine converseaza, .... pentru fluenta si consistenta unei discutii.

      Da' ce legatura este intre numele meu (si al oricui, de fapt) si tema discutiei?
      Sau tema se "vede" diferit in functie de actele de identitate, ... se pot manifesta doua realitati, una cu nume si alta cu porecla?
      Traim in lumi diferite sau unul bate campii cu pretentii de mare intelept?
      CE NU A FOST CLAR IN MESAJUL CARE CERE LAMURIRI?

      Ștergere
  3. Menționăm că am solicitat o discuție cu doamna Soșoacă despre acest subiect, cerâmdu-i lămuriri. Nu ne-a răspuns, iar după ce am insistat ne-a spus că nu poate deoarece e ocupată cu interpelări în parlament. I-am spus că nu e nici o problemă, se poate și mai târziu. Din păcate, doamna senatoare nu ne-a mai dat nici un raspuns.
    Referitor la detaliile despre proces, cine dorește le poate afla. A fost un proces public, iar informațiile sunt cunoscute.

    Cu respect,
    Marius Pop

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.