joi, 1 aprilie 2021

Dan Barna se justifică aruncând cu noroi în protestatari și apelând la diversiuni

Dan Barna pornește o campanie de manipulare a populației instigând împotriva partidului AUR pe care îl declară, după opinia sa, a fi extremist.

După ce i-a calomniat pe protestatari acuzându-i de fascism, acum aduce afirmații mincinoase la adresa AUR.

Într-un interviu la postul de televiziune Digi24 (considerat a fi anti-național și anti-ortodox), vicepremierul Dan Barna (USR) declară că manifestanții nu cred în existența virusului covid. Această diversiune au mai făcut-o si jurnaliștii de propagandă a USR dintre care Mario Mocanu și alții.

În realitate nici unul dintre organizatorii protestelor n-au spus că nu ar fi existat acest virus, ci revolta lor este împotriva exagerărilor și a intereselolr anti românești ce se observă tot mai puternic în "legile" si "ordinele" date de guvernanți sub pretextul "apărării" de acest virus.

De asemenea, liderul USR, Dan Barna, susține că protestatarii au vandalizat diferite obiective. Sunt tot mai multe surse din cadrul protestatarilor care spun că printre ei au apărut infiltrate diferite persoane care instigau la violență și încălcarea legii. Aceștia fiind identificați de către protestatarii pașnici ca fiind tocmai activiști USR și LGBT care aveau interesul să discrediteze mișcările de protest apărute ca urmare a măsurilor exagerate și absurde luate de guvernanții actuali (PNL-USR-UDMR). Despre existența infiltraților s-a amintit de mai multe ori pa canalele media din România.

Detalii vedeți si aici: https://www.facebook.com/RomaniaTV/videos/879825645919902/

Tot Dan Barna, afirma că așa-zișii extremiști de la AUR au amenințat-o cu moartea pe actrița Maia Morgesten. Cercetările poliției spun că cel care a făcut amenințarea nu a fost membru AUR, ci un bolnav psihic în vârstă de 25 ani.

Detalii vedeți aici: https://www.replicaonline.ro/procurorul-l-a-pus-in-libertate-pe-tanarul-care-a-amenintat-o-pe-maia-morgenstern-468024/

Contrar cu afirmațiile lui Dan Barna, George Simion a condamnat amenințările la adresa actriței Maia Morgesten. Detalii vedeti aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/presedintele-aur-george-simion-se-dezice-si-condamna-amenintarile-cu-moartea-primite-de-maia-morgenstern-atac-degradant-antisemit-1475527

De asemenea, liderul USR spune că protestatarii ar fi fost la un spital din Brașov făcând tulburări și acuzând medicii că ar fi asasini. Dan Barna a făcut iarăși o diversiune, deoarece nu a dovedint nimeni că acești așa-ziși "protestatari" ar fi dintre organizatorii protestelor din zilele acestea. De asemenea, protestatarii pașnici susțin că acești tulburenți ar fi trimiși acolo tocmai de către Dan Barna pentru ca mai apoi să îi discrediteze.

Astfel, unul dintre protestatarii pașnici din București, Daniel Barbu (membru AUR), spune că organizatorii protestelor au îndemnat mereu la comportament civilizat si exemplar: "După felul cum s-au manifestat, acești tulburenți infiltrați printre noi au fost organizați din timp. Au avut la ei cuțite, bâte, pietre și alte obiecte cu care să instige și să provoace. Au început să înjure jandarmii, să-i jignească și să îii provoace la scandal. Aceștia nu pot fi protestatari, ci instigatori. Sperăm că poliția îi va identifica și să le dea pedeapsa maximă."

De asemenea, liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, s-au dezis de faptele tulburente și au condamnat orice fel de astfel de manifestări care au rolul de a discredita protestele din ultimele zile. Astfel, George Simion, a anunțat că îl va da în judecată pe liderul USR, pentru defăimare.

Detalii, vedeti aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/george-simion-da-in-judecata-usr-ei-sunt-extremisti-el-sustine-ca-nu-aur-a-organizat-protestele-de-luni-1478397

 

Prof. Cristian Marc

 

2 comentarii:

  1. Barna sa isi vada de homalaii lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia Dumbravă (Lugoj)2 aprilie 2021 la 22:54

    Daca se facea un mars pentru homosexuali, Barna le aducea osanale. Asa ca daca e o cauza pentru popor, incearca sa-i discrediteze.
    Gresit Barna. Cu noi nu merge.
    Am fost destul fraierii tai.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.