duminică, 3 ianuarie 2021

Coreea de Sud: mai mulți oameni au murit după ce au fost vaccinați antigripal

 Cel puțin 13 persoane au murit după ce au fost vaccinate antigripal în Coreea de Sud în ultima săptămână, au anunţat autorităţile.

Situația provoacă îngrijorări cu privire la siguranţa vaccinului în momentul în care programul de inoculare împotriva gripei sezoniere a fost extins pentru a elimina potenţialele complicaţii legate de COVID-19, scrie Reuters.

Autorităţile sud-coreene au declarat că nu există niciun motiv să se creadă că decesele au fost legate de vaccin, însă o investigaţie, inclusiv autopsii, se află în curs de desfăşurare.

“Este greu să facem o declaraţie categorică”, a declarat ministrul adjunct al sănătăţii, Kim Gang-lip, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă referindu-se la decese, între care un băiat de 17 ani şi un bărbat de 70 de ani.

La doar câteva săptămâni după ce lansarea unui program naţional de vaccinare a fost suspendată din cauza îngrijorărilor legate de siguranţă, decesele legate de vaccinul antigripal au ţinut prima pagină a ziarelor în Coreea de Sud, scrie Agerpres.

 

sursa: PRO Tv  https://stirileprotv.ro/stiri/international/ingrijorare-in-coreea-de-sud-dupa-ce-5-oameni-au-murit-dupa-ce-au-fost-vaccinati-antigripal.html

3 comentarii:

  1. Vaccinul este pecetea diavolului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred că e pecetea,cipul probabil e pecetea,sa spus cumva că nu poți vinde sau cumpăra daca nu ai vaccin? Nu dezinforma

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu atitea informatii la indemina despre vacc. Si parintii refuza sa citeasca un prospect sau sa intre pe un sait sa vada ce contin nenorocirile asta. Ca daca le zice pediatru ca e bun, e bun! El stie mai bine! Asa imi zic prietenii cu copii mici oameni cu facultate si masterate!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.