vineri, 23 octombrie 2020

Catolicismul va face o nouă reformă în creștism? N-ar fi prima inovație contrară învățăturii creștine...

 Papa Francisc profită de suveranitatea asupra catolicismului si impune (influențează) dreptul de parteneriat civil pentru homosexuali invocând pretextul că și aceștia ar fi "copii Domnului". Oare al cărui domn?

Ne întrebam în urmă cu câțiva ani de ce papa Benedict a trebuit să-și dea demisia, în mod spontan, sub pretextul "motivelor de sănătate". Papa Benedict era conservator, nu a acceptat legalizarea păcatului homosexualității și nu era adeptul globalismului. E de înțeles că trebuia înlocuit. A venit pe scaunul Romei un papă care nu strica planurile ocultei, e tocmai actualul papă al Romei, Francisc. Dacă catolicismul avea sinodalitate, aceasta nu s-ar fi întâmplat. Dar... se pare că, printr-o presoană se pun bazele unei reforme morale și teologice în catolicism. Ce vor face credincioșii catolici?

Despre lovitura dată lui Iisus Hristos de către catolicismul mondial, prin liderul de la Vatican, vedeti detalii în cele ce urmează:

 

Moment istoric. Papa Francisc: Parteneriat civil pentru persoanele de același sex. „Sunt copiii Domnului și au dreptul la familie”

 

Într-o declarație revoluționară pentru Biserica Catolică, Papa Francisc a anunțat că susține parteneriatul civil între persoanele de același sex, în opoziție cu poziția oficială a Vaticanului în această privință, dar și cu cea a predecesorilor săi, relatează Agenția Catolică de Știri (Catholic News Agency) care citează un documentar difuzat pentru prima oară miercuri, la Roma.

„Homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”, a declarat Papa Francisc în acest documentar, vorbind despre abordarea sa în ce privește grija pastorală a Bisericii Catolice față de comunitatea LGBT.

Papa a spus apoi, clar, că se referă la implementarea prin lege a parteneriatului civil: „Trebuie să creăm o lege a parteneriatului civil. În acest fel, ei vor avea protecția legii. Eu m-am implicat în susținerea unor astfel de legi”.

Papa a discutat despre parteneriatul civil în documentarul „Francesco”, care a avut premiera în 21 octombrie, ca parte a Festivalului de Film de la Roma. Documentarul prezintă abordarea Papei în legătură cu mai multe probleme sociale importante – în vorbele Suveranului Pontif, problemele „celor care se află la periferiile existențiale” – migranți, refugiați, săraci, dar și probleme precum rolul femeilor în societate, dar și atitudinea catolicilor asupra celor care se identifică ca membri ai comunității LGBT.

 

3 comentarii:

  1. Papa este cel Mai Mare Eretic. Este ,,proorocul mincinos” din Apocalipsă, care pregătește calea lui Antihrist (fiul diavolului).

    RăspundețiȘtergere
  2. Catolicismul este ultimul bastion al apusului. In orice caz Biserica lui Hristos nici porțile iadului nu o vor birui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un bastion cazut de mult in reforme de credinta care au schimbat credinta lasata de Apostoli lasata de Hristos...

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.