duminică, 19 ianuarie 2020

Un document de importanta majora. Indosarierea electronica si libertatea cetateanului.

Am primit pe adresa redactiei textul de mai jos, provenit de la Asociatia pentru Libertatea Romanilor. Il vom publica integral sperand ca demersul lor isi va gasi ecou si va ajunge in atentia cat mai multor cetateni ai Romaniei. 
 
Asa cum am mai spus, problema indosarierii electronice nu trebuie vazuta doar prin prisma religioasa deoarece libertatea individului nu e o chestiune doar de ordin religios. Acest subiect trebuie sa aiba ecou in fiecare cetatean roman, indiferent de etnie sau religie, deoarece libertatea este un lucru de pret pentru toti cetatenii Romaniei. (Marius Pop)
 
Buna ziua,

Va supunem atentiei memoriul intocmit de Asociatia pentru Libertatea Romanilor, care va fi inaintat catre Ministerul Afacerilor Interne cu ocazia supunerii dezbaterii publice a proiectului de O.G. pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români.


Daca considerati puteti prelua articolul pe pagina dvs. de internet/ facebook etc.
Daca doriti sa va alaturati ONG-urilor care sustin prezentul memoriu va rugam sa na trimiteti accordul dvs. insotit de numele organizaței.
Va multumim,
Cu stima,
Presedinte ApLR
Nicolae Livada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.