marți, 31 decembrie 2019

USR continua atacurile la adresa Bisericii Neamului Romanesc. Majoritatea tinerilor din Romania sustin aceste conceptii direct sau indirect, prin alesii politici pe care i-au promovat.

USR isi continua blasfemiile la adresa Bisericii Neamului Romanesc.

Un alt lider al acestei formatiuni politice, deputatul Iulian Bulai, nu se fereste sa-si faca publice sentimentele fata de invatatura crestina.

Acesta aduce blasfemii la adresa Nasterii lui Iisus Hristos, fiind si unul dintre propagandistii comnceptiilor LGBT-iste din Romania.

Desi liderii USR au implicatii in sistemul corupt din Romania, majoritatea tinerilor care au sustinut acest partid in alegeri spun ca este un partid de viitor. Din pacate, se pare ca marea parte a tineretului de la noi din tara sustine conceptii anticrestine si imorale, direct sau indirect prin liderii lor.

Detalii vedeti aici:  https://www.stiripesurse.ro/revoltator-un-lider-usr-declaratii-blasfemiatoare-despre-iisus-hristos-si-fecioara-maria-o-mama-s_1416609.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.