joi, 26 septembrie 2019

Episcopul Sofronie Drincec este propus pentru caterisire.

Trecutul sau controversat arata ca nu e la prima abatere.
PS Sofronie Drincec a calcat pe bec.

Mai multi credinciosi din eparhia ortodoxa a Oradiei cer caterisirea episcopului eretic Sofronie Drincec. Pana in prezent, Sinodul BOR ignora solicitarile acelor enoriasi.
Initiativa apartine nepomenitorilor din Bihor condusi de preotul Cosmin Tripon.
Mai multe detalii vedeti aici:

OBS. 
Acelasi episcop a mai fost propus pentru caterisire de catre vrednicul de pomenire IPS Bartolomeu Anania, mitropolitul Clujului, in urma slujirii acestuia cu episcopul eretic greco-catolic, Virgil Bercea, pe malul Crisului Repede, in Oradea.

6 comentarii:

  1. Ce mai așteaptă preoții din Bihor pentru a întrerupe pomenirea acestui eretic ? Chiar așa li s-a tocit conștiința ? Oare ce le mai predică oamenilor ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu Ciureac - Oradea29 septembrie 2019 la 00:22

    @ Anonim
    Ce ai vrea sa faca preoții? Sa intre si ei in schismă așa cum au făcut-o cei din gasca lui Sava?
    Mai lasă-ne cu nepomenitorii tăi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să întrerupă pomenirea unui eretic la sfintele slujbe ! Nepomenirea nu înseamnă schismă, dacă e făcută canonic, chiar dacă gașca lui Sava a luat-o pe arătură !

      Ștergere
    2. Nu e doar Sava. Este si Mihai Chirila, Ciprian Staicu, altii care au inceput sa ponegreasca pe pr Arsenie Boca etc. Astia sunt nepomenitorii. Sa fi sanatos.
      Iti spun ca: NU. Multumesc, dar nu am nevoie de astfel de panarame. Mai bine cu pomenitorii decat sa fiu alaturi de prigonitorii parintelui Arsenie Boca.

      Ștergere
    3. @ Cornelia Bălașa : Mihai Chirilă nu e preot, e doar teolog. Sunt preoți nepomenitori care urmează calea împărătească, fără a cădea în schismă, puteți citi despre ei chiar pe acest site.

      Ștergere
    4. Spui ca Mihai Chirila nu e preot. Si ce daca. Tot aceleasi conceptii le are. Indeamna la aceleasi razvratiri patimase.
      Da, Din exprimarile lui vezi ca e patimas. Are duh de tulburare. Parintii induhovniciti marturisesc adevarul mai bine ca acest individ, dar fara patima.
      Intelegi tu la ce ma refer?
      Pr Iustin, Arsenie, Cleopa si altii au marturisit ortodoxia mai bine decat acest "teolog", dar fara patima, in duhul ortodox.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.