miercuri, 21 august 2013

Scrisoare deschisa adresata conducatorilor politici ai României

    Vremurile in tara sunt tot mai tulburi. Capitalismul, asemenea comunismului, a distrus tot ce a avut mai bun neamul românesc. Aceasta distrugere venind intai pe plan economic, apoi pe plan moral si religios. Materialismul, erezia, paganismul, saracia si inrobirea sunt cateva din "darurile" cu care am fost "binecuvantati" de occidentali. În întâmpinarea acestora, fundatia "Sfintii martiri Brancoveni" a lansat scrisoarea de mai jos. Ar fi bine ca ea sa ajunga la urechile celor carora a fost adresata. Pentru aceasta ea trebuie sustinuta de cat mai multi:

Scrisoare deschisă, adresată:
Domnului Preşedinte Traian Băsescu
Domnului Prim Ministru Victor Ponta
Domnilor Parlamentari

Blestemul Strămoşilor
... sau despre brazda de pământ
 Adevărata suveranitate naţională îşi are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislaţie nu poate împărţi tronul acesta între autohtoni şi venetici. Şi nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani.
Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută.
România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie.” Nichifor Crainic

Domnule Preşedinte, Domnule Prim Ministru, Domnilor Parlamentari,

Bunicii noştri şi-au dat viaţa pentru apărarea brazdei de pământ şi a credinţei creştine.
În numele lui Dumnezeu, a jertfei strămoşilor noştri şi a datoriei pe care o avem faţă de urmaşii noştri, dorim următoarele:
  1. interzicerea vânzării de pământ străinilor
  2. interzicerea prin lege a avortului
  3. apărarea valorilor creştine şi interzicerea manifestărilor anticreştine
  4. naţionalizarea bogăţiilor solului şi subsolului
  5. interzicerea oricăror activităţi care aduc atingere interesului naţional (Chevron, Roşia Montană, vânzări către străini ...)
  6. schimbarea legii electorale, în sensul că fiecare candidat îşi prezintă CV-ul şi intenţia în contextul condiţiilor sociale, politice şi economice actuale, în condiţii legale de publicitate. Eliminarea piedicilor pentru candidaţii independenţi.
    În forma actuală, campania electorală cuprinde în sine germenii corupţiei şi nesimţirii.
    Noi v-am ales, dumneavoastră aveţi datoria să apăraţi interesele românilor, interese care coincid cu interesele dumneavoastră şi a propriilor dumneavoastră copii! Nu puneţi pe frunţile lor şi ale dumneavoastră stigmatul trădării!
Cu toţii suntem vinovaţi de starea economică, morală şi spirituală în care a ajuns neamul românesc, măcar acum în ceasul al doisprezecelea să ne facem datoria.
Împotriva celor care vor continua trădarea lui Dumnezeu şi a neamului românesc, Înalta Instanţă Morală Românească va da sentinţa de condamnare la moarte.
Moartea este marea certitudine a omului pe pământ! Ce vom spune mâine când ne vom întâlni cu părinţii, cu moşii şi strămoşii noştri?
Împrejurările sunt vitrege, aveţi la îndemână calea demisiei sau calea eroică, calea datoriei! Dumnezeu să vă lumineze şi să vă întărească!
16 august 2013, Sfinţii Martiri Brâncoveni
Cu cele mai bune doriri,
Marcel Bouroş

Un comentariu:

  1. Cei care au frâiele acestui neam au propriile lor interese. De la lovitura de stat din 1989, niciunul dintre guvernele care s-au perindat la cârma țării nu au avut în vedere interesul național. Egoismul lor este la apogeu. Pentru propriile lor interese nu doar că au pus țara la mezat, ci ar fi în stare să ne vând și pe noi, poporul, la kilogram! Să le dea Dumnezeu și să le plătească după binele pe care îl doresc sau nu, acestui NEAM ROMÂNESC! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.