miercuri, 3 august 2011

Suveranitatea României şi integrarea UE

Cucerirea României de către marile puteri mondiale
  • Prin împrumuturile de la băncile mondiale România a renunţat singură la suveranitate

În urmă cu mai bine de 15 ani părintele Iustin Pârvu spunea că, prin integrarea în Uniunea Europeană, România îşi va pierde treptat independenţa naţională ajungând la cheremul marilor puteri mondiale. „Prin datoriile pe care ni le facem, împrumuturi şi alte obligaţii nu facem altceva decât să ne facem singuri slugile străinilor” a spus duhovnicul Iustin de la mănăstirea Petru Vodă. În acea perioadă „iluminaţii” de pe la diferite gazete ca „Dilema”, „22” etc. spuneau că ortodocşii au o mentalitate redusă şi înapoiată.

De curând Ministrul de Finanţe german a spus că rezolvarea datoriilor pe care unele state le au faţă de Uniunea Europeană constă în renunţarea la suveranitate:.

http://www.realitatea.net/statele-cu-datorii-ar-trebui-sa-renunte-la-suveranitate-spune-ministrul-german-de-finante_857224.html#ixzz1TaOpY3GK

Când, în urmă cu 15-20, de ani duhovnicii noştrii ne avertizau de acest mare pericol naţional au fost luaţi în derâdere tocmai de către „iluminaţii” care azi, cu multă nonşalanţă, dau norme de gândire unei societăţi îmbolnăvite şi împovărate de învăţăturile acestora, mari analişti şi formatori de opinii. Iată că azi cuvintele acestor duhovnici se dovedesc a fi reale dar... cam târziu.

Mai putem face ceva?

Marius Avramovici,

Timişoara, 1 august 2011

Despre cum România a renunţat la suveranitate prin Constituţie vedeţi şi link-ul de mai jos:

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2011/06/romania-un-stat-suveran.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.