joi, 21 martie 2019

VIDEO: Icoana Parintelui Iustin Parvu a izvorât mir!

La conferințele organizate la Iași despre "Sfinții Români din închisorile comuniste", din moaștele ce erau duse de către organizatori izvora mir frumos mirositor .

Anul acesta, la conferința din 19 martie 2019, a fost dusă și icoana părintelui Iustin Pârvu din care a izvorât mir asemenea ca din sfintele moaște ale mucenicilor din temnițele comuniste. Detalii se pot vedea în filmarea cu telefonul de mai jos:




Nu este prima dată când din icoana duhovnicului neamului a curs mir. 
Vedeti detalii si în filmarea de mai jos: 



Nota ASTRADROM:
Faptul că din icoane sau sfintele moaște izvoreste mir este un lucru firesc, aceasta întâmplându-se în multe situații din istoria creștinismului, încă din primele veacuri. Acestea nu trebuie să ne exalteze, dar ne dovedește încă o dată că există lucruri dincolo de materie, pe care raționalismul nu le poate înțelege.

2 comentarii:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.