sâmbătă, 22 septembrie 2018

Initiatorii referendumului ofera un raspuns diversiunilor politice din mass-media romaneasca


Coaliţia pentru Familie
precizări în prag de referendum:

Respingem confiscarea politică 
a iniţiativei noastre

Membrii Coaliţiei pentru Familie precizează, joi, că iniţiativa lor de revizuire a Constituţiei nu are nicio legătură cu vreo formaţiune politică, precizând că resping confiscarea politică a demersului lor.

"Iniţiativa noastră de revizuire a Constituţiei României nu are nicio legătură cu vreo formaţiune politică. Nu suntem şi nu am fost la remorca niciunui partid.Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL şi ALDE nu au vizat decât obţinerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituţiei României. Am respins şi respingem confiscarea politică a iniţiativei noastre. Exprimarea publică a susţinerii demersului celor 3 000 000 de cetăţeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituţională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere şi din opoziţie. Organizatorul referendumului este Guvernul României, nu PSD. Cine consideră că structura politică a guvernului este un impediment pentru votul la referendum, va trebui să fie consecvent şi să boicoteze şi alegerile de anul viitor organizate de acelaşi guvern. Ceea ce este, evident, absurd", transmite Coaliţia pentru Familie, într-un comunicat de presă remis joi MEDIAFAX.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie precizează că tema referendumului este protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei.

"Deci nu vom vota pentru sau împotriva vreunui partid politic, pentru sau împotriva vreunui lider politic. Votul pe care îl vom da este pentru păstrarea firescului vieţii noastre şi a copiilor noştri. Orice altă înţelegere a organizării referendumului este viciată de interese meschine. Atacurile şi defăimarea continue la adresa milioanelor de cetăţeni români care şi-au dorit referendumul demonstrează nivelul de violenţă şi vulgaritate excesivă la care s-a ajuns în societatea românească. Deplângem această situaţie şi îi încurajăm pe toţi susţinătorii referendumului să nu dea curs niciunei tentaţii de a răspunde cu aceeaşi monedă. Deplângem şi condamnăm campania agresivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, dusă de activiştii radicali ai ideologiei de gen, campanie acceptată şi promovată chiar de unele instituţii de presă", potrivit sursei citate.

Dupa Mediafax.

Un comentariu:

  1. Ce-ar fi să facem referendumuri în fiecare zi, pentru că anchilozații de politicieni trădători, hoți și odioși, nu sunt în stare să dea legi normale, care să ocrotească Binele, Frumosul și Adevărul? Să nu fiu înțeles greșit. Sunt total împotriva homosexualilor și a celor din LGBT, pe care-i consider oameni bolnavi și necredincioși sub toate aspectele. Sunt cele mai de rușine ființe care există pe pământ, dar mă doare când văd cum se cheltuiesc banii statului pe referendumuri inutile, al căror principal scop este de fapt doar mascarea nevolniciei politicienilor ticăloșiți, a nevredniciei acestora în a face lucrul bun, a face ceea ce trebuie pentru a scoate această Țară din întunericul irațiunii, anormalului, necredinței, minciunii, absurdului, hoției, crimei, etc., în care au aruncat-o din 1989 încoace aceste slugi ale străinilor. Datoria externă și internă a Țării tot crește, Avuția Națională se dă pe nimic, nemunca este la rang de cinste, minoritarii sunt întreținuți din ajutoare. Da până când toate acestea?

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.