sâmbătă, 29 septembrie 2018

Patriarhia Română îndeamnă cetățenii româniei să voteze DA la referendum


Adunarea Națională Bisericească întrunită în şedinţa din 29 septembrie 2018 a lansat un apel către toţi cetăţenii ortodocși români pentru participarea la Referendumul din 6-7 octombrie 2018 în scopul afirmării, apărării și promovării familiei ca instituție binecuvântată de Dumnezeu.

Mai multe detalii vedeți aici:

Un comentariu:

  1. Uite, că de data asta sunt de acord cu Patriarhia Română, chiar dacă o consider ecumenistă eretică, pentru legăturile ei intrinseci și extrinseci cu ereticii: catolici, protestanți, neo-protestanți, mozaici, sioniști, masoni, ,,iluminați”, musulmani, budiști, hinduiști, zoroastriști, sataniști, etc. Adică, cu toți cei din CMB (Consiliul Mondial al Bisericilor) și nu numai. Se pare că Patriarhia Romînă mai are o licărire de Adevăr, o ,,Nostalgie a Raiului Pierdut”. Doamne ajută tuturor luptătorilor pentru Bine, Frumos și Adevăr, adică pentru ”Familia Tradițională”! Cu noi este Dumnezeu, Înțelegeți neamuri și vă plecați, Căci cu noi este Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.