duminică, 9 septembrie 2018

Azi, in America de Sud: In Venezuela este saracie crunta.

Criza din Venezuela, țara unde riscă să se instaleze în curând foametea în masă, a devenit un dezastru pentru întreaga Americă de Sud.

Guvernele din regiune încearcă să găsească o soluție pentru a face față valurilor de migranți.

Printre priorități sunt măsurile împotriva declanșării unor epidemii și pentru a ”împărți” în mod echitabil, povara costurilor pe care le implică refugiații.


Imagini dezolante au fost filmate în San Cristobal, odată unul dintre cele mai prospere orașe ale Venezuelei. Pe străzi sunt munți de gunoaie, pe care muncitorii nu le mai strâng, pentru că salariile lor au ajuns să nu mai valoreze aproape nimic.

La benzinărie sunt cozi care se întind pe câțiva kilometri, în țara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume. Iar Alimentarele arată ca niște muzee ale sărăciei.

Emigrantii au pornit spre tarile vecine care au luat masuri drasnice la frontiera cu Venezuela.

Mai multe detalii si imagini video:  https://stirileprotv.ro/stiri/international/in-venezeuela-se-va-instaura-foametea-in-masa-cat-de-scumpa-e-o-cutie-cu-smantana.html

Un comentariu:

  1. Ce se întâmplă azi în Venezuela este unul dintre experimentele evreilor și al Ocultei Mondiale, subordonată evreilor, care vor să vadă până unde poate ajunge rezistența umană și care ar putea fi reacția unui popor în momentul în care este omorât în mod direct, nemijlocit. Asta va urma și la noi nu peste mult timp. De asta vânzătorii și trădătorii de politicieni autohtoni tot îndatorează Țara pentru furturi de tot felul, salarii și pensii nesimțite, pomeni cu minoritarii, încurajând nemunca, etc. Au început în 1990 prin introducerea șomajului în societatea noastră care nu mai cunoscuse niciodată așa ceva, prostituției, goanei după aur (Vestul sălbatic), avorturilor, homosexualismului, etc. Dacă nu ne vom trezi odată și nu vom da de pământ cu acești criminali, la ce se întâmplă în Venezuela acum, vom ajunge să se întâmple și la noi cât de curând. Cum omoară acum porcii românilor, având ca argument așa-zisa ,,pestă porcină africană” (o minciună gogonată - Sunt porci în Africa?), așa ne vor omorî și pe noi în viitor. Să nu fie! ,,Cine-a îndrăgit străinii, Mânca-i-ar inima câinii, Mînca-i-ar casa pustia, Și neamul nemernicia, Îndrăgi-l-ar ciorile și spânzurătorile!”

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.