joi, 20 septembrie 2018

IPS BArtolomeu atitudine demna de urmat in cazul homosexualilor

7 comentarii:

  1. Din păcate, Bartolomeu Anania a fost un ecumenist eretic, dar și laș și neluptător în anumite situații. Să ne amintim că-l considera pe satanistul de papă a fi ,,episcop”. Să ne amintim că nu și-a publicat unele cărți în timpul vieții din teama că și-ar putea pierde scaunul. Să ne amintim că nu a suflat un cuvânt despre intervenția masonică în alegerea patriarhului Daniel în 2007. De asemenea, nu a suflat în cuvânt în timpul comunismului despre clericii torturați în închisori. El s-a limitat doar la a se face că luptă, simulând anumite ,,izbucniri” de trăire a Ortodoxiei și urmărind tot timpul a-și scăpa pielea. A făcut pușcărie, dar a făcut-o degeaba. Nu a continuat lupta împotriva ateismului și ereziei, decât în mică măsură. Nu am o părere bună despre el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar dacă este înafara subiectului, rog publicați ce voi scrie în continuare, pentru a contracara hulele și blasfemiile lui Teodot la adresa unor sfinți mărturisitori ai Credinței Ortodoxe Adevărate. Teodot, pe blogul lui rătăcit și ecumenist, îl atacă pe părintele Nil Dorobanțu ca fiind un ,,înșelat” și ,,rătăcit”. Singurele lui ,,argumente” în acest sens sunt că a citit el din scrierile părintelui Nil Dorobanțu și ar fi descoperit unele înșelări satanice acolo. Deci, ce i se pare lui de foame, consideră a fi ,,adevăr” indubitabil și vrednic de urmat. Doar atât am de spus deocamdată despre aceasta: dacă Teodot se află la un nivel spiritual sub nivelul părintelui Nil Dorobanțu și nu poate înțelege lucruri mistice, care ies din sfera perceperii raționale, automat le consideră ,,înșelări” și ,,rătăciri”. Păcat de el că judecă la nivelul acesta. Chiar aș vrea să dezbatem aici subiectul ,,Nil Dorobanțu” pentru a face puțină lumină în acest caz. Nil Dorobanțu este una dintre personalitățile românești de bază în lupta și jertfa pentru Neam și Ortodoxie și este păcat a nu fi apărat în fața unor denigratori șu blasfemiatori de joasă speță, precum acest Teodot, care mai nou ,,le știe pe toate”, erijându-se în purtător de cuvănt al adevărului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am moderat comentariul dumneavoastra, considerandu-l o opinie pe care aveti dreptul sa o exprimati... Desi nu face referire la postarea noastra.
      Pe viitor ii rugam pe cei ce doresc sa publice comentarii, sa se refere la subiectele articolelor, imaginilor sau filmarilor etc., din postare pentru a nu deturna sensul mesajului si a informatiilor cuprinse in postarile respective.
      Va multumim pentru intelegere,
      Marius Pop - responsabil redactie.

      Ștergere
    2. Bun. Și cum vreți ca Adevărul să iasă la lumină? Să vedem că pe alte bloguri se spun neadevăruri, iar noi aici să tăcem și să ne facem că nu știm nimic? Această tăcere nu ar fi cumva una vinovată? Nu ar însemna că suntem complici la minciună? V-am propus niște subiecte stringente și de actualitate și nici măcar nu m-ați băgat în seamă. De ce nu țineți cont și de propunerile comentatorilor și să dezbateți și teme care sunt în prim-planul atenției actuale?

      Ștergere
  3. Și încă ceva. Am scris aici despre Nil Dorobanțu pentru a face o comparație între acesta și Bartolomeu Anania. Nu sunt de acord cu apelativul acordat lui Bartolomeu de ,,Leu al Ardealului”, că nu a fost nici pe departe așa-ceva. Adevăratul ,,Leu al Ortodoxiei” în acea perioadă a fost Nil Dorobanțu, care a dat piept cu ,,fiara comunist-ateistă” dar și cu ereticii, pe care i-a combătut la vedere și nu pe ascuns, precum Bartolomeu. Adevărata trăire ortodoxă și națională a avut-o Nil Dorobanțu, mai puțin Bartolomeu Anania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest Lucian Pop a gasit aici un loc unde sa isi verse amarul din inima lui. Sarmanul de el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule, da tu-n afară de-a face ,,afirmații gratuite”, mai știi altceva?

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.