miercuri, 26 septembrie 2018

Codul Civil si intrebarea de pe buletinul de vot - o diversiune a presei împotriva referendumului


     Articolul din Codul Civil este invocat de către susținătorii homosexualității în mod tendențios pentru a crea diversiuni. 

     Textul Parlamentului cu propunerea de modificare a Constituției la care se referă întrebarea de pe buletinul de vot.

Sustinatorii homosexualitatii domină mass-media românească. Firesc că nu pe gratis.

Azi decăderea jurnalismului este datorată unor formatori de opinie care isi schimbă convingerile în funcție de cum sunt plătiți. Vedem că nonvalorile sunt propovăduite de oameni fără valoare, oameni a căror valoare poate fi estimată în bani, dar si ale căror convingeri sunt în funcție de ofertele ce apar din Europa sau de peste ocean.

Astfel se întâmplă să vedem în mass-media românească „greșeli” de interpretare prin care ni se induce ideea că referendumul nu iși are rostul deoarece termenul de „bărbat și femeie” este specificat în Codul Civil, deci..., după opinia lor nu mai e nevoie să îl specificăm și în Constituție căci deja este lămurit.

Este o diversiune pe care cei mai puțini atenți riscă să o creadă cu ușurință.

Realitatea este că orice lege, chiar și Codul Civil, poate fi schimbat de un parlament sau o Ordonanță Guvernamentală, în schimb ce Constituția poate fi schimbată doar prin acceptul populației țării prin referendum. Dacă se va specifica în Constituție acest lucru, nu va mai putea fi schimbat, indiferent ce modificări vor apărea în Codul Civil referitor la membrii familiei, mă refer la termenul „bărbat și femeie”.

Iată ce spun jurnaliștii români:
Potrivit art. 48 alin. 1 din Constituția în vigoare azi, căsătoria este definită prin folosirea terminologiei care trimite la consimțământul liber „între soți” iar potrivit disp. art. 259 alin. 1 Cod Civil, terminologia folosită raportat la căsătorie ca uniune liber consimțită ce stă la baza familiei este aceea de „între un bărbat și o femeie”.
Deci, după opinia lor ar trebui să nu mergem la referendum, iar dacă peste o lună se va schimba Codul Civil, ne putem zgâria pe ochi că e târziu.

Iată și textul adoptat de parlament pentru modificarea Constituției:
Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.
Acest text va fi aprobat doar de forumul superior al țării: cetățenii cu drept de vot.

De aceea vă îndemn să mergeți la vot, să votați DA, pentru modificarea Constituției după cum este textul propus de Parlament.

ierom. Eftimie Mitra

Sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1908447089460946&set=a.1388147361490924&type=3&theater

Vedeti si cele două cuvântări ale pr. Eftimie despre referendum și homosexualitate în România:






3 comentarii:

  1. De acord cu părintele Eftimie Mitra. Numai că eu tot rămân la părerea că acest referendum este folosit de PSD ca ,,praf în ochii” mulțimii, pentru ,,a-și mai spăla din păcatele” cele multe, simulând că ar fi chiar credincioși. Nu sunt de loc credincioși, sunt doar în căutare de imagine și capital politic. Pe cei din LGBT nu-i deranjează acest referedndum. Ați văzut vreo reacție din partea lor? Este tot o conspirație la mijloc. Cei din LGBT oricum nu sunt credincioși și ,,nu au nevoie” de Cununia Religioasă în cuplurile lor, ci doar de aprobarea statului, de legile favorabile ,,parteneriatului civil”, ,,concubinajului”, ,,homosexualismului”, etc. Pe ei nu-i interesează decât să fie legalizate toate acestea și să li se dea voie să înfieze copii. Acest lucru îl vor obține, chiar dacă referendumul va impune familia tradițională. Dă, Doamne, să nu fie așa! Vom trăi și vom vedea.
    În rest, sunt de acord că trebuie să mergem la vot și să votăm cu toată încrederea pentru ,,familia tradițională”, pentru a dovedi încă o dată că nu ne-am pierdut Credința în Dumnezeu și Neamul Românesc! Ajută-ne, Doamne Iisuse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca PSD vrea sa se foloseasca de noi, nu ii va folosi decat pentru foarte scurt timp. Bine inteles, noi cand sesizam ca politicul vrea sa speculeze nu trebuie sa le dam voie.
      Propun sa ne folosim noi de acest referendum sa ne fie de folos pentru cel putin o suta de ani. Noi cu asta ramanem, iar PSD nu stim cat va supravietui. Asemenea tuturor partidelor, sunt trecatoare.

      Ștergere
  2. Am uitat să pomenesc mai sus de legalizarea ,,transgenderilor”, adică a celor care pot declara că au alt sex decât cel din naștere. În cazul acesta, se vor putea prezenta la Cununie doi bărbați, de exemplu, din care unul va declara în fața preotului că este femeie, cu acte în regulă. Ce va putea face acel preot atunci? Dacă nu-i Cunună, va risca pușcăria. Dacă-i Cunună, va risca pierderea Mântuirii. Grea alegere vor avea preoții în asemenea cazuri. Doamne, scapă-ne!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.