miercuri, 5 aprilie 2017

VIDEO: ieromonah Macarie Banu - cuvânt mărturisitor în duminica Sfintei Maria Egipteanca

Parintele Macarie Banu de la Schitul Ortodox Oituz. 
Predica rostita in biserica schitului Oituz in duminica sfintei Maria Egipteanca din Postul Mare - 2017.


6 comentarii:

  1. Imi place tot mai mult predicile marturisitoare si echilibrate ale acestui preot.
    Din ce am reusit sa urmaresc, din postarile acestui blog cu pr Macarie, am vazut dreapta socoteala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva despre Sinaxa de ieri, nimic?..cred ca deja lumea asteapta niste scuze "oficiale" din partea astradrom , referitor la acuzele aduse Pr Sava, Pr Staicu, D-lui Mihai Silviu Chirila etc...

    RăspundețiȘtergere
  3. deci ASTRADROM fosti ASCOR !Asta explica multe. ASCOR -scoala de spalat creiere,pro cip ,proecumenism si ascultare obedienta fata de o ierarhie si preotime lasa ,tradatoare,vanzatoare de credinta ! Sa stiti ca nu ne sperie etichetele voastre de " extremisti ,schismatici ";asa au fost numiti crestinii la inceput ,asa sunt numiti si acum. Imi "place" expresia pe ati lansat-o :"marturisire echilibrata ". E tare !!! Nu va suna sinonim cu "ecumenism lucid" lansat de stiti voi cine ? Rusine ASTRADROM !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTRADROM s-a desprins din ASCOR tocmai pentru ca ni se interzicea de către pr Iustin Miron de la Oaşa să mergem la bisericile unde sunt preoti antiecumenişti. Diversiunea pe care o faci aducând aceste comparaţii este injustă, cu atât mai mult că nu îţi dai numele, ceea ce arată că nu îţi asumi responsabilitatea pentru afirmaţiile pe care le faci.

      Ștergere
    2. draga Cristina,exceptia confirma regula [macar de ati fi asa ,dar voi "luptati" impotriva preotilor care apara ortodoxia ,nu cu ierarhii si preotii vanzatori care au adus dezbinare]deci tu confirmi ceea ce am spus!da-mi exemple de filiale ASCOR din tara care se comporta altfel de cum le-am descris !

      Ștergere
    3. Anonimule, tu vrei sa prezinti situatii rupote de realitate.
      Te rog citeste articolele de pe acest blog, urmareste-l cu atenti, si te vei convinge ca esti mincinos. Ramane de vayut daca o faci inconstient sau intentionat.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.