vineri, 28 aprilie 2017

Calugarul si demonul - film
sursa: https://www.youtube.com/watch?v=0-mgtTtcv-Y

5 comentarii:

 1. Călugării au cele mai mari ispite (încercări) pe lumea asta. Ei sunt chemați de Domnul Iisus să-i urmeze în toate: credință, curăție, ascultare, jertfă, sărăcie, etc., dar și Răsplata în Viața Viitoare le va fi pe măsură: petrecerea în preajma a Însuși lui Dumnezeu, care este Fericirea cea mai Mare, de negrăit.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am văzut filmul. Îndrăznesc un fel de recenzie pentru că este o producție cinematografică pe care nu o recomand. Are o carcasă părut ortodoxă, dar banalizează pe diavol și lupta pe care o duce împotriva noastră. Filmul nu are un duh ortodox. În el diavolul nu umblă ca un leu, căutând pe cine să înghită. În film, e mai mult un clovn neputincios, dar nu în duhul în care vorbea părintele Arsenie Papacioc despre diavol, că ar fi neputincios. În fine, dinspre mine, filmul nu este deloc ceea ce vrea să pară. Îl consider dăunător, mai ales pentru copii și tineri. Iertați-mă! Doame, ajută!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Totusi, in esenta filmul nu e rau pentru ca arata cum diavolul insala lumea prin "minuni" si "bune" intentii..

   Ștergere
 3. Antonie Cazacu3 mai 2017 la 13:22

  Foarte constrictiv acest film. Ar trebui arătat tuturor acelora care își dau cu părerea despre viața monahală. Totul e bine când se termină cu bine.

  RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.