vineri, 3 martie 2017

Parintele Iustin Parvu a fost hirotonit in Biserica Ortodoxa Romana.

Un raspuns calomniilor aduse de schismaticii si dezbinatorii bisericii care doresc defaimarea duhovnicului neamului: parintele Justin Parvu.

Unii s-au gandit ca e mai bine sa acuzi duhovnicii care nu mai sunt in viata. Asa au inceput gruparile tulburente din Romania sa-l acuze pe parintele Arsenie Boca de inselare, iar acum gruparea sectara a lui Vasile Militaru recurge la calomnii mult mai grave prin care insinueaza ca parintele Iustin Parvu ar fi fost hirotonit la stilisti. 

In urma acestei denigrari, maicile de la Manastirea Petru Voda - Paltin, au postat pe site-ul manastirii fotografia documentului original, in care se atesta ca parintele Iustin a fost hirotonit in treapta diaconiei la 27 decembrie 1942, iar in treapta preotiei la 14 iunie 1943, de catre Mitropolitul Irineu Mihalcescu.

Felicitari maicilor care au avut bunavointa sa nu lase umbrita demnitatea duhovnicului neamului romanesc prin aceste informatii false raspandite de rauvoitori.

Documentul hirotoniei parintelui Iustin poate gasit aici:
http://www.paltin-petruvoda.ro/arhiva-un-act-ce-dovedeste-hirotonia-parintelui-justin-parvu/

4 comentarii:

  1. "Hulitorului de Hristos, Francisc de Assisi și celor care îl pictează în Biserica Ortodoxă în ceata sfinților, împreună cu toţi minciuno-sfinţii papistaşi:ANATEMA! ANATEMA! ANATEMA!"
    "Lui Wulfila semiarianul, lui Nestorie, lui Macedonie care spun că Sfânta Treime a suferit şi Ualentin.:ANATEMA! ANATEMA! ANATEMA!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei din Ramnic5 martie 2017 la 19:12

    Mai omule, si tu esti obsedat de curentul schismaticilor de la Radeni.
    Extremistii acestia care sustin ca sunt anti Bochisti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai omule, si tu "crezi" ca ereticii sint sfinti?
      Schisma face cine se abate de la dreapta credinta si isi impune "parerea"lui sau a celui care ii baga in cap sminteli.
      Tu crezi ca Francisc de Assisi este sfant?
      Nus tiu ce e si ce fac cei de care spui, nu comunic cu ei si nici nu sint in tara de multi ani... Insa cultul persoanei si uimirea in fata "minunilor" vreunui om nu fac parte din atitudinea unui crestin, adica ortodox.
      Poti sa iubesti si un hindus, asta nu il face nici "drept" (cresdincios), nici sfant.
      ... Pe cand il vei propune pe David Blaine in randul sfintilor ... in viata!... ca si el face minuni din astea care socheaza mintea slaba? Merge pe apa... mutga avioanele "cu gandul"... inaainte-citeste cartile de joc la care te uiti dupa aceea... trece obiecte prin geam...

      Ștergere
    2. Tu anonimule, faci mari confuzii. Parintele Arsenie nu are nici o legatura cu ghicitorul amintit de tine. Te-ai gasit sa te pui impotriva lui Dumnezeu? Daca EL vrea sa-l faca sfant, tu de ce te impotrivesti? Tu iti impui parerile tale gresite, preluate de la puscariasul SACCSIV, care face pe "teologul" dar stilul lui scandalos arata ce stare duhovniceasca il stapaneste. Stau de buna vreme in Itelia si am crzut multe din cele spuse de SACCSIV. Cand mai ajungeam prin tara, observam ca lucrurile nu stau tocmai cum le prezinta el. Mergi la mormantul Parintelui Arsenie, citeste "Crarea Imparatiei" si "Cvinte Vii" si te vei convinge.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.