luni, 13 martie 2017

Parinti! Atentie la jocurile copiilor de pe internet.

Tinerii care cad in capcana acestor "jocuri" sunt amenintati ca daca se retrag vor fi ucisi.

Jocul virtual “Balena albastra”, care circula in fosta Uniune Sovietica, aduce tot mai multe victime. Este accesat de tot mai multi tineri care ulterior ajung sa se sinucida. Asa s-a intamplat cu doi tineri din Chisinau care s-au aruncat legati impreuna de maini, de la etajul 18 al unui bloc.


Nu recomandam celor slabi de inima sa vada secventele video, dar propunem parintilor sa fie mai atenti cu jocurile copiilor de pe internet. In Rusia au fost pana acum 130 de victime. Politia rusa a facut cateva arestari ale unor persoane care stau in spatele acestor “jocuri”, dar tinerii cad in continuare in aceasta capcana. De cele mai multe ori, tinerii ascund de parinti ca au accesat acest “joc”. In regulamentul acestuia este prevazut ca cine nu se sinucide nu poate fi castigator. 

Pana in prezent, in Romania au fost doua victime.

Detalii gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.