luni, 2 ianuarie 2017

Părintele Pamvu Jugănaru de la Rădeni oferă un răspuns comunicatelor patriarhiei prin care se încearcă o nouă dezimformare a credincioşilor.

Am observat o reacţie de contestare faţă de comunicatele diversioniste ale Patriarhiei Române, prin care se încearcă o inducere în eroare, a credincioşilor, faţă de "Sinodul" din Creta.

Au apărut reacţii din partea opozanţilor faţă de erezia ecumenistă în care se aduceau argumente serioase ce dovedeau eşecul teologic din Creta.

Printre preoţii care aduc lămuriri asupra acestor aspecte este şi pr Pamvu Jugănaru de la schitul Rădeni. Detalii vedeţi aici:
http://sinodultalharesc.tk/reactia-comunitatii-ortodoxe-de-la-schitul-radeni-la-comunicatul-patriarhiei-romane-din-21-12-2016/

Un comentariu:

  1. https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2013/05/10/o-cronologie-mai-putin-cunoscuta-a-ortodoxiei-in-cel-de-al-douazecilea-veac/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.