marți, 24 ianuarie 2017

Conferintele lui Gheron Sava de la Banceni si Radeni

Parintele Sava a venit in Romania, la invitatia Schitului Radeni, unde a tinut o conferinta. Cateva zile mai tarziu a fost la Banceni (Ucraina) tot pentru a sustine o conferinta.
  
Ambele conferinte au fost traduse in limba romana de catre preotul Ciprian Ioan Staicu.

Evenimentele au avut loc in luna ianuarie 2017, avand ca subiect aspecte legate de reactii ale unor clerici si credinciosi referitor la Sinodul din Creta.


Conferintele audio pot fi ascultate accesand link-ul: http://ortodoxinfo.ro/2017/01/22/audio-sinaxele-cu-gheron-sava-lavriotul-de-la-banceni-si-radeni/

Un comentariu:

  1. pr. Nicolae Avram8 februarie 2017 la 20:09

    Cei din jud. Neamt, de la schitul Radeni, care l-au hulit pe pr. Arsenie Boca si Nil Dorobantu, maine vor fi scosi din manastire cu jandarmii. Se pare ca inca nu s-au cait pt atitudinea lor. Sunt sigur ca pr. Arsene si Nil le-ar fi fost alaturi daca nu s-ar fi razvratit impotriva lor.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.