sâmbătă, 10 octombrie 2015

Au sosit emigranti sirieni in RomaniaRefugiati SIRIENI, barbati tineri, si-au facut aparitia si in Romania. Prinsi intr-o gara din Arad

Patru cetateni de origine siriana au fost depistati, in noaptea de duminica spre luni (4 spre 5 octombrie 2015) in statia CFR din comuna Paulis. E vorba de patru barbati cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani.

„Cei patru cetateni straini au fost descoperiti de politistii Postului de Politie din Paulis. Nu aveau documente de identitate asupra lor, dar au declarat ca sunt de origine siriana si ca au parcurs drumul Siria-Turcia-Serbia-Romania. Cetatenii nu cunosc limba romana si nicio alta limba de circulatie internationala” – a declarat pentru aradon.ro, cms.sef Mitica Purcaru, sef al Serviciului pentru Imigrari Arad.

Cei patru sirieni au fost preluati de catre politisti si condusi la Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din Timisoara.

Potrivit pressalert.ro, cei patru refugiati au solicitat azil in Romania, autoritatile romane incepand procedurile legale pentru a se stabili daca li se va acorda sau nu aceasta forma de protectie. Pe toata perioada analizarii solicitarii, cei patru vor fi cazati in centrul din Timisoara.

Un comentariu:

  1. Off topic:
    Primul episod din ciclul “Biserica în istorie” al Mitropolitului Ilarion Alfeev https://www.youtube.com/watch?v=4nyaXLniYpQ

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.