joi, 21 decembrie 2023

În contextul discuțiilor despre vaccinuri, doctorul Damian Baciu este solicitat să aducă lămuriri.

Controverse în "învățătura" medicului Damian Baciu despre vaccinuri

Deoarece dr. Damian Baciu (în foto) nu a răspuns unor întrebări puse pe un grup Whatsapp din care făcea parte, câțiva membri ai grupului respectiv au trimis pe adresa redacției noastre următoarea scrisoare publică la care așteaptă răspuns. Menționăm că dr. Baciu a ieșit din grup după ce i-au fost adresate aceste întrebări. Din păcate a ieșit fără să răspundă, astfel este solicitat și prin intermediul redacției noastre.


Bună ziua, domnule doctor!


Pe pagina dv-stra de FB aţi făcut recent o trimitere la Alianţa Părinţilor, “fără comentarii”, dar cu conotaţii negative care pot aduce un prejudiciu de imagine uneia dintre cele mai active asociaţii în lupta împotriva abuzurilor statului.

 

Recent v-au fost adresate niște întrebări la care nu aţi răspuns, dar aţi făcut trimiteri la cartea dumneavoastră, în care s-ar afla răspunsurile. Intrucât conţinutul cărţii ar putea fi mai greu accesibil pentru unele categorii de părinţi interesaţi, iar unele familii chiar nu și-o pot permite, Alianţa Părinţilor vă solicită să exprimaţi pe FB - o modalitate de comunicare foarte accesibilă - punctul dumneavoastră de vedere faţă de următoarele aspecte:

 

-        Având în vedere informaţiile despre perspectiva înlocuirii vaccinurilor obișnuite din schema recomandată cu vaccinuri de tip ARNm (atât pentru om cât și pentru uz veterinar), credeţi că există vreo garanţie că înlocuirea nu a fost deja făcută?

 

-        Dat fiind faptul că vă pronunţaţi numai împotriva vaccinurilor cu ARNm, consideraţi benefică administrarea “vaccinurilor” AstraZeneca și Janssen, care nu folosesc ARNm?

 

-        Având în vedere constatările recente privind neconcordanţa dintre compoziţia reală a vaccinurilor Covid și componentele declarate în prospecte, consideraţi că există vreo garanţie că vaccinurile din schema recomandată conţin numai ceea ce scrie în prospecte?

 

-        Statisticile oficiale arată că, în majoritate covârșitoare, decesele la sugari survin în primele 48 de ore de la administrarea unui vaccin. Consideraţi că acesta este un risc care trebuie asumat de părinţi în condiţiile în care nici producătorul vaccinului, nici medicul care-l administrează, nu-și asumă vreo responsabilitate?

 

-        Pe grupurile de părinţi care au copii cu afecţiuni din spectrul autist apare constant informaţia că semnele de involuţie au apărut după administrarea unui vaccin, cel mai frecvent fiind ROR (vedeţi documentar https://www.bitchute.com/video/xB7COWURRdQG ). Consideraţi că este un risc care trebuie asumat de părinţi?

 

-        In decembrie 2019, în cadrul summitului global al OMS referitor la siguranța vaccinurilor, s-a pus problema lipsei studiilor adecvate referitoare la siguranța vaccinurilor (https://www.who.int/news-room/events/detail/2019/12/02/default-calendar/global-vaccine-safety-summit
https://www.youtube.com/watch?v=AjvJ1xfwDOw) și s-au făcut aceste afirmaţii: „Nu suntem în măsură să oferim răspunsuri clare atunci când oamenii pun întrebări cu privire la decesele care au avut loc din cauza unui anumit vaccin”. „Principala preocupare [...este legată de...] acuzațiile de efecte pe termen lung”. „Nu avem sisteme foarte bune de monitorizare a siguranței în multe țări”. Dat fiind caracterul ireversibil al actului vaccinării, consideraţi că părinţii ar trebui să ignore aceste aspecte, recunoscute chiar de participanţii la summit?

 

-        Se ştie că vaccinurile, în general, constituie o cale de introducere de material genetic străin în sângele persoanelor vaccinate și că materialul genetic străin introdus direct în sânge declanşează la om oncogeneză, boli autoimune și autism. Profesorul Luc Montagnier și profesorul în medicină Henri Joyeux afirmau, într-un apel din 15 ian 2018, că numărul mare de vacccinuri pe care copiii le primesc începând de la naștere reprezintă tot atâtea agresiuni antigenice care expun copiii la risc de cancere de oase, de muşchi, de cartilagii – sarcoame, condro-sarcoame – extrem de grave, detectate și la animalele de laborator care primesc vaccinuri cu adjuvant de aluminiu. Contestaţi aceste afirmaţii, sau cosideraţi că cele de mai sus sunt riscuri care trebuie asumate?

 

-        Consideraţi că este în interesul superior al copilului să i se administreze un mare număr de vaccinuri al căror potenţial carcinogen și mutagen nu a fost evaluat?

 

-        Se știe că persoanele vaccinate cu virus viu atenuat (rujeolă, rubeolă, oreion, gripă) pot dezvolta boala împotriva căreia sunt vaccinate, chiar dacă într-o formă presupus mai ușoară. Ele elimină virusul pe căile naturale timp de până la 28 zile după vaccinare şi sunt potențial contagioase în acest timp. Din această perspectivă, care ar fi șansele de întrerupere a circulației unui virus sălbatic, foarte mutagen,  prin vaccinare?

 

-        Consideraţi că este relevant faptul că în comunităţile de Amish, care nu se vaccinează, nu există cazuri de cancer, autism, TCB, diabet, astm și alergii?

 

-        Populaţia României este una dintre cele mai vaccinate împotriva TBC (încă de la naștere). Cu toate acestea, există numeroase cazuri – chiar rezistente la tratament -  și se moare de TBC. Experienţa atâtor ani nu este suficientă pentru a se trage concluzia ineficienţei vaccinului?

 

-        Consideraţi că părinţii trebuie informaţi cu privire la faptul că vaccinul ROR are în compoziție o tulpina atenuată de virus rujeolic cultivată pe celule fetale MRC5, astfel încât părinţii care doresc să-l refuze din motive religioase să poată face acest lucru?

 

-        Consideraţi că părinţii trebuie informaţi cu privire la faptul că vaccinurile ROR pot fi contaminate cu ADN-ul celulelor embrionice fetale MRC5 și că aceste vaccinuri nu au fost evaluate pentru carcinogeneză, mutageneză și afectarea fertilității?

 

-        Consideraţi că părinţii trebuie informaţi cu privire la faptul că vaccinurile ROR pot avea ca efecte adverse: rujeola atipică, vasculită, trombocitopenie, purpură, anafilaxie, angioedem, artrită, encefalopatie, panencefalită sclerozantă subacută, sindromul Guillain-Barré, encefalomielită acută diseminată, mielită transversă, polinevrită, ataxie, parestezii, sindrom Stevens-Johnson, eritem multiform, surditate prin afectare nervoasă, otită medie, nevrită optică, orhită?

 

-        Consideraţi că medicul trebuie să-și asume responsabilitatea pentru siguranţa vaccinului pe care îl recomandă?

 

Răspunsurile la aceste întrebări ar aduce clarificările pe care părinţii pe care îi reprezentăm le așteaptă.

 

Cu stimă,

 

Popa Olimpia- Dir. Departament Educaţie-Sănătate - Alianţa Părinţilor





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.