miercuri, 3 iulie 2019

Miting la București ca raspuns la pretențiile exagerate ale UDMR


Mihai Sorin Târnoveanu a anunțat o nouă manifestare a românilor nemulțumiți de atitudinea șovină și extremistă a UDMR.
 
Evenimentul va avea loc,
în fața Guvernului României,
duminică 7 iulie 2019,
în București.    

Detalii vedeți mai jos:


DIN NOU LA BUCUREȘTI! STOP UDMR!
Alertă MAXIMĂ, DISTRIBUIȚI, căci timpul e scurt!

DUMINICĂ, 7 iulie, ora 17, MITING în fața GUVERNULUI împotriva impunerii de către UDMR ca LIMBA MAGHIARĂ să devină a doua LIMBĂ OFICIALĂ în statul român! Săptămâna viitoare, o astfel de prevedre poate intra în vigoare prin Ordonanță de Guvern!

Protestul, organizat de Asociația Calea Neamului, a fost decis în ședința Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita si Mureș, în urma situației create de presiunile exercitate asupra Guvernului de către UDMR, Kelemen Hunor cerând primului ministru să modifice cât mai rapid Codul Administrativ, proaspăt adoptat prin Ordonanță de Urgență (încă nepublicat în Monitorul Oficial), după legea votată pe placul UDMR anul trecut de Parlament dar respinsă de CCR.

Fraților, atacul liderilor UDMR asupra statului si poporului român este fără precedent! Vor să ne ia Crucile de pe mormintele Eroilor nostri de la Valea Uzului, vor Cheile Bicazului din Neamț, ne-au luat prin retrocedări ilegale mii de hectare de pământ si pădure, sute de clădiri din centrele marilor orașe, Ungaria tranzactionează gazul românesc din Marea Neagră, iar acum vor să ne ia Limba Română ca unică limbă oficială în statul român! Trebuie să spunem odată pentru totdeauna: STOP REVIZIONISMULUI UNGARIEI în ROMÂNIA! STOP pretențiilor aberante ale UDMR! STOP santajului pe care această formațiune îl exercită de aproape 30 de ani încoace asupra tuturor guvernelor României!

Chemăm alături de noi pe toți românii care s-au săturat de această stare de fapt, pe toți acei care vor să fie Pavăză pentru frații lor de sânge si credință din Ardeal, cei mai afectați de legea Codului Administrativ. Dacă lăsăm UDMR să îşi impună voia, OBLIGATIVITATEA folosirii limbii maghiare s-ar extinde de la nivel local (primării, consilii locale si județene) la nivel CENTRAL, anume în Prefecturi si deconcentrate.

NO, GATA,  NO, HAI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.