joi, 4 octombrie 2018

Libertate de exprimare in cazul homosexualilor

Un comentariu:

  1. ,,Libertățile” acestor minoritari LGBT fac parte din planul neo-marxismului evreiesc, sub inspirație satanică, prin care să anihileze orice urmă de normalitate în societatea omenească, prin care majoritatea (,,turma”) să fie lăsată fără capacitate de reacție față de acești sataniști mondiali. ,,Noua Ordine Mondială” a fost instaurată prin exacerbarea anormalităților, prin globalism și ecumenism, toate în numele ,,umanismului”, în care ,,omul” vrea să-i ia locul lui Dumnezeu, asemenea diavolului. Acest ,,om satanizat” este ,,creația” ocultei mondiale (sionismul), care dintotdeauna uneltește la destabilizarea și distrugerea întregii societăți umane prin așa-zisa ,,stăpânire evreiască” a lumii. Atât au înțeles evreii din ,,Vechiul Testament”: că ei ca și ,,Popor ales” trebuie să fie stăpânii lumii, iar toți ceilalți trebuie să le slujească precum lui Dumnezeu. Mare Înșelare! În Vechiul Testament au fost aleși ca ,,Popor ales” nu pentru a-i stăpânii pe ceilalți, ci doar pentru a propovădui Credința în Unicul Dumnezeu Atot stăpânitor și Veșnic, pentru a fi ,,exemple demn de urmat”. Ce-au făcut ei în schimb? Au aplicat taman pe dos ceea ce Dumnezeu-Tatăl le-a cerut. În loc să își îndeplinească ,,misiunea” de propovăduire a Binelui, Frumosului și Adevărului, care sunt de la Dumnezeu, ei au sărit în barca cealaltă, a diavolului, a întunericului. Ba, mai mult, au încercat ,,să-L omoare” pe Însuși Dumnezeu-Iisus Hristos (Dumnezeu Adevărat din Dumnezeu Adevărat), prin Răstignirea Lui. Au o ură incredibilă față de Dumnezeu și Cununa Creației Sale, care este omul. Se vor duce pe Veci în iad, în chinul veșnic, dacă nu se întorc la Dumnezeu-Iisus Hristos, adică la Ortodoxie (a noastră creștină, nu la mozaismul lor așa-zis ortodox).
    Minoritatea LGBT sunt tot ,,creația” lor, ca să arate că de fapt Creștinismul poate avea asemenea specimene de oameni în sânul său, care să nu se reproducă și să perpetueze specia (,,Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l stăpâniți!”). Ați văzut vreo grupare LGBT în Israel? Nu cred.
    Concluzia: mergeți la vot, la acest Referendum, să dăm sataniștilor peste bot! Cu noi este Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.