vineri, 1 aprilie 2016

Episcopul Longhin si credinciosii sai se dezic de sinodul panortodox din anul acesta.

Vladica Longhin (Mihail Jar) de la Banceni a participat la o conferinta publica in Grecia, unde a vorbit despre erezia ecumenista si despre anumite puncte de discutie ce vor fi dezbatute la sinodul panortodox din 2016.

   Despre sinodul din anul acesta, episcopul roman din Ucraina spune: "Acest sinod mare sfant panortodox este cel mai viclean, cel mai talharesc, cel mai mincinos, pe care eu si credinciosii mei niciodata nu-l vom recunoaste ca sinod. Am luat parte la pregatirea acestui sinod, e groaznic ceea ce se pregateste, si toate intrebarile la acest sfant sinod au doua raspunsuri, dar stim ca la Dumnezeu este DA si NU, de aceea nu-l recunoastem niciodata" (min 13 s.u.). In continuare, episcopul Longhin mentioneaza ca cele 30 de puncte din declaratia patriarhului Kiril al Moscovei si ereticul papa de la Vatican, le considera a fi cei 30 de arginti ai lui Iuda.



Conferinta a avut loc in Pireu la data de 23 martie 2016.

In filmarea de mai sus este prezentat doar cuvantul episcopului Longhin, care este in limba romana.

Mai multe detalii despre evenimentele de la acest simpozion gasiti aici:  http://www.atitudini.com/2016/03/in-direct-de-la-simpozionul-din-pireu-pe-tema-sinodului-asa-zis-panortodox/

Un comentariu:

  1. de asemenea PS Longhin Jar a încetat pomenirea PF Patriarh Kiril al Moscovei din motive de ecumenism: http://lumea-ortodoxa.ro/ps-longhin-jar-sa-l-pomenesc-pe-patriarhul-kirill-nu-pot-pentru-ca-nu-stiu-cine-e-ortodox-si-cine-e-catolic-traducerea-fragmentelor-conferintei-recente/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.