joi, 3 martie 2016

Ambasada Olandei in Romania sustine homosexualitatea



Ambasada Olandei la București susține un atelier (workshop) organizat de asociația COC Olanda și găzduit de Campus Pride Bucharest și asociația MozaiQ, a cărui temă este crearea unor cluburi în cadrul universităților unde studenții homosexuali să se întâlnească, informează siteul oficial al acestei instituții.

De asemenea, aceste cluburi vor servi ca loc "de dezvoltare a ideilor și inițiativelor de combatere" a "homofobiei" și "transfobiei" în mediul academic.

Această acțiune face parte din luna istoriei LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual și Transexual).

Organizatoarea atelierului, asociația COC Olanda a susținut "drepturile lesbienelor, ale homosexualilor, bisexualilor și transexualilor din 1946", arată siteul oficial al Ambasadei Olandei.

Aceeași sursă notează că respectiva organizație "luptă pentru decriminalizarea orientării sexuale și a identității de gen, pentru drepturi egale, emanciparea și acceptarea socială a homosexualilor în Olanda și în lume".

Conform Wikipedia, această organizație a susținut, timp de aproape 50 de ani, că instituția căsătoriei trebuie respinsă. 

ActiveNews arăta că Ambasadoarea Olandei în România, doamna Stella Ronner – Grubačić este o înfocată susținătoare a drepturilor homosexualilor, contribuind la impunerea acestei legislații în Croația. 



2 comentarii:

  1. CITITI AICI DESPRE HOMOSEXUALITATE, CE REPREZINTA CU ADEVARAT, DE CE ESTE UN PACAT ATAT DE MARE SI DE CE A PRAPADIT DUMNEZEU SODOMA SI GOMORA https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/03/text-doar-pentru-cei-cu-stomacul-tare-homosexualitatea-si-scatofilia-%E2%80%A6/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-i ia la ei pe bolnavii astia... si sa-i "sustina" si sus si jos..., si din fata si din spate... pana nu vor mai putea..
    NU NE INTERESEAZA! - adica, nu prezinta binefacere si nu aduce nimic bun, sanatos din ceea ce are nevoie si vrea omul normal ci face numai rau.
    Inchinatori la fecale - asta sint ambsadorii "lumii noi"!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.