marți, 10 decembrie 2013

Moastele parintelui Calciu Dumitresa gasite intregi

Se pare ca vorbele duhovnicului Iustin Parvu se adeveresc:
 "Martirii care au suferit in inchisori sunt prigoniti si in mormant"



vezi si link-ul : http://www.antena3.ro/romania/vezi-imagini-cu-miracolul-cum-a-fost-gasit-trupul-neinsufletit-al-parintelui-calciu-la-7-ani-de-la-moarte-237250.html?fb_action_ids=746696892026377&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[670377372994260]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]


5 comentarii:

  1. Ierarhii BOR nu au puterea sa isi canonizeze sfintii. Doctrina masonica din care fac parte nu le permite acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici nu e vorba de moaște, ci de o gravă neascultare a doi călugări de la Petru Vodă...Părintele Calciu a lăsat precizări clare legate de deshumarea sa, mai precis să nu fie dezgropat, dar, totuși, dacă aceasta se va face din alte motive, să nu fie considerate moaște dacă va fi găsit neputrezit, aceasta fiind o mare înșelare venită de la diavol. Totuși, doritori de minuni cu orice preț, făcând un mare deserviciu ortodoxiei, s-au apucat de deshumarea trupului părintelui, fără a avea binecuvântarea Părintelui stareț Hariton. De altfel, se pare că cei doi monahi, Teodot și Gabriel, vor fi goniți din obștea Sfintei Mănăstiri Petru Vodă. Mă mir că un site serios, ca al Astradromului, a dat curs publicității făcute de televiziuni dornice de senzațional, recte Kanal D și Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarac duhovniceste fiind, nu ai cum sa pricepi testamentul Parintelui Calciu. Acel cuvant lasat de Parinte, a fost unul de prea multa smerenie.

      MOASTELE SFINTILOR NU SE INGROAPA!!! A FOST VOIA LUI DUMNEZEU CA ELE AU FOST DESCOPERITE PE CALEA MAI MULT SAU MAI PUTIN CANONICA !!! Dumnezeu sa te lumineze.

      Ștergere
  3. Documenteaza-te sa vezi exact in ce conditii s-a facut deshumarea, cum s-a folosit o aeroterma (!!!) pentru a se usca oasele (daca sunt moaste de ce ar mai fi fost nevoie de aeroterma ?)...ti s-a parut normal ca parastasul Parintelui a fost la un mormant gol ? asa sarac duhovniceste cum sunt, nu mi se par in regula lucrurile acestea...iar pentru a fi declarate sfinte moaste, trebuia in primul rand binecuvantarea Parintelui staret cel puti, apoi efectuate acele etape canonice...dar vad ca multi se pricep si isi dau cu parerea, vor moaste cu orice pret....asta e...Un praznic fericit al Nasterii Domnului iti urez !

    RăspundețiȘtergere
  4. Staretul Hariton nu va da niciodata binecuvantare ca un fost detinut politic sa fie considerat sfant, altfel i-ar sari scaunul de sub fund. Ii place sa fie printre cei "supusi" pentru ca asa da bine la imagine. Nu vedeti ca sfintii din inchisori sunt prigoniti inca si nimeni nu doreste sa ii declare sfinti. Daca sinodul BOR se teme sa ii canonizeze pentru ca au fost legionari, e normal ca si staretul Hariton va sa mearga pe aceeasi linie. Se arunca discutia in sensul neascultarii a doi monahi si se evita in mod sistematic discutia despre sfintenia parintelui. De ce si cine are interesul?
    De ce grecii si rusii au canonizat sfinti contemporani in timp ce BOR ne arunca galusca ca e prea devreme. Cand va fi momentul? Cand puternicii zilei isi vor da acordul?!
    Toti acesti sfinti: Ilie Lacatusu, Gheorghe Calciu, Iustin Parvu, Valeriu Gafencu, cei ale caror moaste sunt in osuarul de la Aiud etc. vor fi dati uitarii de catre BOR deoarece sunt considerati "razvratiti" impotriva sistemului. De ce Dumnezeu a dat acestor "razvratiti" darul sfinteniei? Impotriva cui se razvrateau ei? Va spun ca nu impotriva lui Dumnezeu se "razvrateau" ci impotriva unui sistem demonic de care mai marii BOR se tem cu "demnitate" ascunzandu-si "virtutile" sub semnul "ascultarii"!!!!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.