luni, 17 ianuarie 2011

Ce spun evreii despre indosarierea eloctronica?

Liderul evreilor din Oradea, domnul Felix Kopelman, sustine ca Episcopul Ortodox Sofronie Drincec al Oradiei si Episcopul Greco-Catolic Virgil Bercea sunt lideri religiosi de o mare inaltime deoarece se supun "randuielilor" impuse de stat. Ne intrebam dar un stat ateu sau chiar anticrestin poate fi in conformitate cu legile lui Dumnezeu?
Sfantul Apostol Pavel spune sa ne supunem stapaniilor dar asta nu inseamna ca in asa fel incat sa facem compromisuri. Tot apostolul Pavel nu a vrut sa asculte de stapanitorii lumesti atunci cand acestia i-a interzis sa marturiseasca adevarul despre Hristos: "Judecati voi insiva daca este drept inaintea lui Dumnezeu sa ascultam de voi mai mult decat de Dumnezeu" (Fapte 4,19) vezi si Fapte 5,29.
Domnul Felix Kopelman mai spunea ca nu parerea unora si a altora din Biserica conteaza ci doar a liderilor religiosi. Mai trebuie mentionat cum au ajuns unii lideri religiosi in functiile de sus: protopopi, stareti, episcopi, mitropoliti, patriarhi etc.?
Despre impunerea statelor atee in viata sociala parintele Dumitru Staniloae spunea in 1937 ca: "Pacatul isi are cea mai mare putere asupra omului tocmai luand prilej de la functia lui de stapanitor. Coborarea merge asa de departe, mai ales in zilele noastre, incat avem azi state cu totul atee; imparatiile acestea nu mai sunt in slujba lui Dumnezeu, ci au devenit satanice stand in slujba lui anthrist" (vezi Ortodoxie si Romanism, ed. 1922, pg.186)
Aceste state isi impun foarte usor intentiile prin legi. Avocatul dr. Ioan Fruma spunea ca: "In toata istoria s-a confirmat ca dictaturile nu trebuie sa se serveasca de baionete, fiindca arta tiraniei consta in a face acelasi lucru cu ajutorul judecatorilor. Statul totalitar s-a folosit intotdeauna de justitie pentru a inlatura pe oricine care nu-i convenea. Justitia unui astfel de stat nu trebuie apreciata dupa criterii juridice obiective" (vezi Procesul lui Iisus, ed. Roza Vanturilor, pg.16)
De asemenea liderul evreilor din Oradea mai spunea ca e nevoie de o dictatura pentru a nu se instaura anarhia. Nu aprobam comunismul dar ne intrebam de ce au inlaturat totalitarismul comunist cu cel capitalist daca lumea are nevoie de dictatura?
Ar fi interesant de vazut punctul de vedere al domnului Felix K.
Vedeti si link-ul de mai jos:http://www.youtube.com/watch?v=b0D0g_JoevY&feature=player_embedded

Marian Cristea, Oradea

Un comentariu:

  1. Auzi, cica episcopii Sofronie si Virgil sunt "lideri religiosi de o mare inaltime deoarece se supun "randuielilor" impuse de stat"...
    Asta inseamna ca si jidovii (numele adevarat al evreilor)se supun statului din moment ce dl rabin il elogiaza asa, nu? or, unde ati auzit evreu supunandu-se statului? evreii sunt ca lipitorile,in toate tarile sug averea statului pe cai necinstite. Unde ati auzit de un evreu cinstit?- doar cei convertiti la crestinism in genul lui Steinhardt fac dovada de OAMENI cu bun simt.In rest, evreul te jupoaie de viu dar striga "hotii, hotii!!".

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.