duminică, 11 aprilie 2021

Patriarhia română primește o lecție de la Dumnezeu

Propaganda pro-vaccinare dusă de Patriarhia României s-a vădit a fi împotriva sănătății credincioșilor.

Acest lucru a fost dovedit tocmai de către exemplul oferit de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al patriarhiei.

 În urmă cu 5 zile a apărut pe canalele media informația că purtătorul de cuvând al Patriarhiei Române s-a vaccinat și pledează ca preoții să informeze credincioșii despre acest vaccin, în sensul de a-l lua și ei.

Detalii vedeți aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-patriarhiei-s-a-vaccinat-impotriva-covid-19-banescu-pledez-pentru-informarea-credinciosilor-de-catre-preoti-1485135

Ieri a apărut informația că același Vasile Bănescu, care a fost încântat de vaccinul (în curs de testare) promovat tocmai de el, s-a îmbolnăvit de COVID 19. Acesta spune că dacă nu ar fi făcut vaccinul ar fi fost mai rău.

În timp ce se cunosc tot mai multe cazuri de infectați cu virusul Covid după vaccinare, Bănescu pretinde că virusul l-a luat de la un coleg înainte cu câteva zile, deși perioada de incubație e de două săptămâni.

Detalii vedeți aici: https://www.activenews.ro/stiri/Vasile-Banescu-sufera-de-noul-virus-dupa-vaccinare.-Purtatorul-de-cuvant-al-Patriarhiei-a-confirmat-pentru-ActiveNews-ca-s-a-infectat-cu-virusul-Covid-19-dupa-ce-anuntase-ca-s-a-vaccinat.-Potrivit-surselor-noastre-ar-fi-vorba-de-vaccinul-Pfizer-166215

Poate că mai marii Bisericii au uitat să ceară părerea lui Dumnezeu în demersul lor propagandistic, acceptând cu ușurință să fie în slujba unor partide care azi se află la guvernare (PNL, USR si UDMR). Ce nu au ținut minte sinodalii BOR este că atunci când Biserica slujește puternicilor zilei, autoritatea le este înlocuită de Statul căreia îi slujește.

Sperăm că această palmă primită de ierarhii BOR, prin pronie divină, să fie învățătură de minte pe viitor. Până în prezent Statul căruia îi slujesc ierarhii BOR a subjugat Biserica. A oprit săvârșirea slujbnelor de Paști, în anul 2020, a oprit pelerinajele la Sf. Paraschiva, la Sf. Dimitrie, azi au închis o mănăstire unde era hramul Sf Calinic (din București) postând jandarmi la intrarea în mănăstire, etc…

Patriarhia este inconștientă, coruptă (vulnerabilă) sau le este frică de ceva? De ce Dumnezeu le-a dat această palmă domnilor de la Patriarhie? Oare se vor trezi?

Să vedem ce ne va rezerva viitorul…

 

Prof. Cristian Marc

 

2 comentarii:

  1. Păi, dacă s-a pupat cu colegul, a luat virusul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un pampalau cu ceva carte si gura...
    Daca nu esti capabil s discerni si sa intelegi realitate obiectiva, ... poti sa ai si 3 doctorate ca tot cu caruta-n sant ajungi!
    Omu' asta a vazut vreodata un virus?
    ... nu stie ca agresiunea fiziologica este de la bacterii - cele din fiecare organism care incep sa se inmulteasca exploziv din motive pe care inca nu le-a inteles omul.
    Nici nu are nevoie ca tot omu' mai raceste/face gripa.
    Unii mai slabi pot suferi mai mult, chiar muri.
    Da' ne e frica de moarte nu-i asa domnu' Banescu?
    Moartea e pentru fraieri, noi sa cautam AICI tineretea fara batranete si viata fara de moarte, nu-i asa?
    ----
    L-as fi respectat mai mult daca tacea in prostia lui si nu se lauda ca s-a inoculat - ca nu e vaccin nici dupa definitia fantezistilor virusologi.
    Nu ne interesa de la el decat sa ne comunice ce "spune" Patriarhia, nu ce face el in particular... lipsa de respect si de bun simt.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.