sâmbătă, 3 aprilie 2021

Iohannis bate câmpii. Replica avocatei Ioana Marina Alexandru.

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut afirmații halucinante prin care încerca să-i discrediteze pe protestatari și să dea impresia că cei ce au ieșit pe străzi sunt inconștienți. Astfel a afirmat că virusul nu trece datorită manifestărilor extremiste. Această expresie a stârnit reacții datorită faptului că este deplasată din toate punctele de vedere și ruptă de realitate.

   Vom prezenta, în cele ce urmează, replica oferită de avocata Ioana Marina Alexandru (în foto) din București pe profilul ei de facebook:

   Virusul..??? Nu... Voi, în schimb... este obligatoriu să dispăreți toți din funcțiile pe care le ocupați cu atâta nedemnitate și nevrednicie... că tot vreți voi obligativitate... asta este chiar o obligativitate-obligatorire și necesară!!!...

   Ați jignit și distrus poporul român și românia...ați tâlhărit toate bunurile naționale, viețile și valorile noastre și ați săvârșit înalta trădare față de neam și țară... Ceea ce spun, nu este o interpretare sau părere personală, este o expunere de fapte care v-au vădit prin tot ceea ce ați făcut și faceți din decembrie 1989 încoace... românii nu sunt extremiști, românii sunt liberi, românii sunt suverani!!!... în schimb, voi toți care vă închipuiți că sunteți stăpânii noștri, sunteți "naziști" - metafora cea mai potrivită pentru a exprima faptele și atitudinea voastră !!!

   Ați făcut din România un lagăr de exterminare pe toate planurile existențiale!!! Iar asta o dovediți cu prisosință....voi nu sunteți stăpânii voștri, deci ai noștri nici atât.... unicul stăpân al românilor este dumnezeu cel viu și adevărat - Biserica Ortodoxă este mărturia vie a acestui fapt!!!

   Nu ar fi existat nici un protest, dacă voi serveați neamul nostru românesc și țara cu integritate și bună credință. Altă soluție nu ați oferit românilor și cetățenilor români, datorită ignoranței și nimicniciei voastre... În toți anii ăștia un popor întreg v-a atenționat prin tot felul de demersuri legale, v-a spus și a strigat către voi că nu este bine ce faceți și că distrugeți tot... Pe măsură ce vi s-a spus, tot mai rău ați făcut...

 Tot ce spun, spun în temeiul dispozițiilor imperative ale Constituției României... lege fundamentală pe care voi o sfidați!!! Libertatea și drepturile fundamentale ale omului și implicit ale românilor, nu se comentează și nu se negociază... punct... sunt sacre, pentru că sunt un dar și un dat divin... nu un închipuit favor pe care credeți voi că îl acordați cuiva pentru că sunteți voi "băieți deștepți și buni"... nu...!!!

  Tot ceea ce am spus și scris aici să vă intre bine în cap vouă și stăpânilor voștri!!!

   Pe cale de consecință, prezenta postare, reprezintă notificarea și punerea voastră în întârziere, astfel încât să nu puteți spune că nu aveți cunoștință de situația învederată.

 

Marina-Ioana Alexandru

mădular ortodox al Neamului nostru Românesc.

 

Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3480932032012879&set=a.623968674375910

 


 

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.