miercuri, 8 mai 2019

Pe palcul USR: Un tata riscă să facă pușcărie dacă nu acceptă schimbarea de sex a fiicei sale.


Canada:
Tatăl în pericol de arestare dacă se va adresa copilului transgender după sexul real

USR este cel mai înverșunat partid care susține concepțiile LGBT. Astfel, se explică de ce Homosexualii din România si-au acordat sprijinul USR-ului la alegerile care vor urma. Dacă și în România va fi impusă concepția a homosexualității prin legi impuse la nivelul învățământului școlar, să nu uităm că un rol în această privință îl va avea USR. Exemplul lui Clark este foarte elocvent.

Clark va fi arestat dacă vreun polițist are motive „rezonabile” să creadă că acesta s-a adresat fiicei lui ca fiind de sex feminin în public sau în privat.


Săptămâna trecută, Curtea Supremă din British Columbia l-a declarat vinovat pe un tată de violență  de familie pentru refuzul său politicos de a se referi la fiica sa ca băiat în privat și pentru repetatele interviuri din mass-media în care spune că fiica lui este fată.

În același timp cu apariția acestui caz, Curtea Supremă a emis o „hotărâre de protecție” suplimentară și mai dură. Documentul de trei pagini stabilește că tatăl, de azi înainte este pasibil de arestare imediată, „fără mandat”, dacă un polițist are motive „rezonabile” să creadă că acesta s-a adresat fiicei lui ca fiind de sex feminin în public sau în privat.

Noul ordin stipula nu doar că tatăl nu are voie să discute public despre sexul sau identitatea de gen a fiicei lui, dar și că nu poate prezenta documente din instanță pentru a-și prezenta cazul.

Pe de o parte, acest ordin poate părea ironic, din moment ce acoperă o hotărâre judecătorească disponibilă publicului. Pe de altă parte, ordinul este atât de vast încât include în mod firesc chiar documentul pe care este scris, iar acest document – care prevede amenințările cu arestarea – nu este încă publicat pe site-ul instanței.

După cum am relatat anterior, Curtea de Supremă din British Columbia a ordonat, în februarie, că Maxine, de 14 ani, poate face tratament cu testosteron fără acordul părinților. Prin urmare, Maxine a început tratamentul la spitalul de copii din British Columbia.

Tatăl ei, Clark, s-a opus ferm acestui tratament și a încercat imediat să conteste decizia Curții de Apel. „Aceste injecții îi vor distruge complet pubertatea. Oasele ei vor înceta să se mai dezvolte, creierul ei va înceta și el să se mai dezvolte…și nu va mai fi băiat. Nu va mai avea nici măcar forța osoasă pentru a fi fată”.

În speranța de a face cunoscut acest caz, Clark a acordat mai multe interviuri în care a spus că blocanții de pubertate și hormonii de schimbare a sexului nu sunt potriviți pentru fiica sa. Ca un număr tot mai mare de părinți din zilele noastre, Clark a susținut că fiica lui a fost indusă în eroare și spălată pe creier de către activiștii online și de administratorii școlii, care au început s-o trateze pe Maxine ca pe un băiat transgender la școală, fără a-i informa pe părinții ei atunci când aceasta avea doar 12 ani.

În timp ce Clark a solicitat și a primit acordul să fie anonim în aceste interviuri, pentru a proteja identitatea fiicei lui, instanța pare să fi fost profund deranjată de publicitatea negativă și de comentariile incorecte politic aduse deciziilor ei. Într-o hotărâre adoptată săptămâna trecută, judecătorul Francesca Marzar l-a condamnat pe Clark pentru „violență în familie”, pentru „negarea publică a identității de gen a lui Maxine”.

În același timp, Marzari a emis un ordin de eliminare din dosarul instanței a numelor celor doi doctori care s-au implicat activ în forțarea tranziției de gen a lui Maxine. Unul dintre acești doctori, dr. Wallace Wong, a ajuns recent sub atenția publică pentru faptul că poate diagnostica doar până la 20% dintre copiii din orfelinatul local cu o formă de disforie de gen.

Având în vedere că judecătorul Marzari prezintă această secretizare de informații ca o necesitate, există voci care susțin că instanța din British Columbia dă dovadă de o lipsă de preocupare pentru libertatea de exprimare și principiul transparenței.

Kari Simpson, președintele organizației pro-familie Culture Guard, s-a plâns că „Instanța Supremă din British Columbia a devenit o Instanță Star”, folosind puterea pentru a rescrie realitatea.

„Acest lucru este unul extrem și periculos” a declarat ea, susținând că instanța îl obligă pe Clark să accepte o „iluzie” cu privire la genul fiicei sale, iar dacă nu, va fi arestat.

Jeremiah Keenan
The Federalist


3 comentarii:

 1. Apăi ăștia sunt chiar condusi de demoni,Dumnezeule si Maica Domnului pazeste-ne,usr ar trebui scoși in afara legii,din pacate trăim cu oameni care se consideră generația pro. Adică noi suntem obligați să îi acceptăm si ei ne pun pumnul in gura,asta nu este toleranța din partea lor. Asta sa căutat,sa distrugă familia. Nu stim unde ne putem duce sa ne creștem copii in frica de Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Georgeta Laurean10 mai 2019 la 01:14

   In tarile unde inca nu a ajuns civilizatia
   Acolo mai gasim normalitate.

   Ștergere
 2. Si care ar fii aceste țări?

  RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.