marți, 8 august 2017

Medicii care au îndrăznit să îşi spună părerea pot fi excluşi din sistemul sanitar. Democraţia nu este valabilă când ai păreri diferite faţă de ale sistemului politic globalist..



Azi în România:
Un medic care şi-a spus părerea despre vaccinuri riscă să îşi piardă dreptul de liberă practică.
 DSP Suceava a reclamat un medic la Colegiul Medicilor si a solicitat ridicarea dreptului de libera practica, dupa ce acesta s-ar fi exprimat impotriva vaccinarii, a declarat intr-o conferinta de presa, marti, adjunctul institutiei, medicul epidemiolog Catalina Zorescu, citat de Agerpres.

Potrivit acesteia, medicul stomatolog Mircea Puscasu a fost reclamat la Colegiul Medicilor Dentisti Suceava si la Colegiul National al Medicilor Dentisti, pentru ca se exprima public impotriva administrarii vaccinurilor, sustinand ca ''sunt nocive, omoara copiii''.

Zorescu a spus ca medicul in cauza a facut afirmatiile ''cu mare putere de convingere'', dar cu ''false argumente stiintifice'', in cadrul unei emisiuni televizate.

''Am fost surprinsi in urma vizionarii la un post de televiziune local a unui reportaj in care un coleg, medic stomatolog, expune false argumente stiintifice, dar cu mare putere de convingere, in care isi exprima opinia antivaccinare si sustine ca vaccinurile sunt nocive, omoara copiii. Stiam de activitatea acestui coleg de mai mult timp, dar nu credeam ca se va ajunge pana in acest punct. (...) Toate afirmatiile acestuia pot fi cu mare usurinta combatute si demontate, dar din pacate raul a fost deja facut. Probabil multi parinti isi pun un semn de intrebare dupa ce au vizionat aceste materiale'', a spus Zorescu.

In judetul Suceava, potrivit unei situatii prezentate de Prefectura, cateva mii de copii care au varsta de vaccinare si se afla inregistrati la Evidenta Persoanelor, nu apar si in registrele medicilor de familie.



3 comentarii:

  1. Unde este libertatea de a alege, dăruită nou de Dumnezeu? Acești ticăloși și criminali de politicieni masoni sataniști dau legi contrare libertății și lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Funcționarii comisiei BOR au primit și ei „ordinul pe unitate” și au început a cânta la unison cu presa propagandistică partitura „progresului social orwellian”...

    Recomand 2 cărți:

    1. Louise de Brouwer - Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului. Pericole si consecinte
    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web...

    2. Dr. Christa Todea‑Gross - Vaccinurile: prevenție sau boală?
    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web...

    In cartea „Vaccinarea: eroarea medicala a secolului” este vorba despre dogma vaccinarii, adica despre credinta in principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti”: Jenner si Louis Pasteur. Conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o inregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. De unde axioma: „Fara vaccinuri nu exista salvare! Fara vaccinuri, raultriumfa”. In ceea ce priveste „profetii”, unul este Jenner, medic fara a fi biolog, si celalalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog si catusi de putin medic. Acesti fondatori ai noii religii nu poseda, de fapt, nicio notiune de imunologie. Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifica experimentele: intre altele, inocularea la Pouilly-le-Fort a unui vaccin impotriva antraxului, diferit de cel pe care il anuntase, apoi inocularea tanarului Meister cu un vaccin impotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala. Pasteur a avut apostolii si discipolii sai ignoranti, precum Roux si Chamberland, Calmette si Guerin etc. si s-a preocupat de formarea „marilor preoti”. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinarii”. Afaceristii, marii „preoti”, au inceput sa formeze noi „preoti” si „misionari” si sa-i invete noua dogma. Corpul medical s-a „convertit” imediat si fara sa comenteze la aceasta noua religie din prostie, ignoranta sau spirit de turma, cu exceptia unei minoritati de medici si profesori inteligenti, de pilda A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel etc. care au opus rezistenta. Au fost infiintate „biserici” pretutindeni in lume, adica alte laboratoare si institute Pasteur atat in Franta, cat si in alte tari.

    Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical care a acceptat fara niciun fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi in ce priveste dezinformarea si minciuna. Un fapt fara precedent in istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada in eficacitatea si inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner si insusit de Pasteur, desi nu are niciun fundament stiintific serios. Imunologia moderna demonstreaza, dimpotriva, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusuri. Virusuri si retrovirusuri devenite pasive de-a lungul evolutiei se gasesc in stare latenta in toate organismele animale si umane, pierzandu-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic. Introducerea in organism (prin vaccinare) a virusurilor vii sau atenuate ii permit acestuia sa reconstituie acest capital si sa dobandeasca deci o virulenta noua sau sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid. Procesul se numeste recombinare genetica. (HIV este fara indoiala rezultatul unei astfel de recombinari.) Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt tinute in secret.

    In sfarsit, cititorul va afla despre cardasia farmaco-medico-politica ce dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinta intr-o religie ale carei dogme sunt false si ai carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical.

    http://www.ziaristionline.ro/.../noi-nu-vaccinam-un.../

    RăspundețiȘtergere
  3. Duhovnicului meu de manastire(exarh fiind) intrebandu-l acum multi ani daca sa fac vreun vaccin copilului(citisem pe internet in US cate efecte grave secundare au,inclusiv autismul si ma revoltasem) m-a sfatuit sa vorbesc cu o ucenica de-a lui care era medic.Aceasta mi-a spus ca nici ea nu si-a vaccinat copii(avea doi atunci) spunandu-mi ca surpriza vorbise si ea cu cineva din sistem din oras care se ocupa de vaccinuri si nici respectiva nu si-a vaccinat copilul,constienta de efectele secundare...
    Acum al doilea copil fara nici un vaccin si "curios" nu s-a molipsit de nici o boala din ciclul "vaccinarilor obligatorii"...
    PS: citind declaratia Patriarhiei nu scrie recomandarea pentru vaccinuri ci doar sa ne documentam inainte...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.