duminică, 7 august 2016

Un ierarh roman, care se teme de Dumnezeu mai mult decat de puternicii zilei, critica pe tradatorii care au semnat documentele apostate in Creta.

PS Longhin Jar:

"S-au dus în Creta ca patriarhi 

și s-au întors ca niște cârpe spurcate, fără Duhul Sfânt!”


Auziți ce zice acest arhiereu – operat cu șase zile înainte de aceasta predică de Rusalii de un chirurg căruia i-a dat pe parcursul operației să țină în buzunar moaștele Sfântul Luca al Crimeii (astfel a fost operat cu succes de doi doctori, unul pământesc, pe nume Ștefan, iar al doilea ceresc, pe nume Sfântul Luca): arhiereii care s-au dus în Creta și au trădat s-au întors acasă fără Duhul Sfânt. De acum îi cheamă: moș Gheorghe, moș Vasile etc. Iar păcatul trădării Ortodoxiei este cumplit.


2 comentarii:

  1. Si e canonic a purta sfintele moaste in buzunar, ca pe niste fetisuri?
    Cat despre acele cuvinte spuse de un ierarh...

    RăspundețiȘtergere
  2. E canonic a purta moaste !!!! Asa cum a facut P.S Longhin Jar! Daca nu era canonic nu le lua,de asta fii tu sigura!Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.