marți, 14 iunie 2016

Blasfemie sau modernism catolic dupa normele occidentale?

Misiune "crestina" in mijlocul strazii
Calugari si calugarite din Biserica Romano-Catolica 
se dezlantuiesc in ritmuri de muzica usoara 

Motto:  
"Nu Biserica trebuie sa se modeleze dupa lumea aceasta, ci lumea trebuie sa-I urmeze lui Hristos in Duh si Adevar" (Arhim. Iustin Parvu)

   Cineva spunea odata ca "voi ortodocsii nu va stiti plia la vremurile noastre". La ce se referea? La dansuri sau petreceri? La drogurile din discoteci sau la "toleranta" fata de homosexualitate sau alte pacate strigatoare la Cer? Oare la ce? 
    Din filmarea de mai jos trebuie sa intelegem ca a te modela dupa cursul timpului inseamna sa renunti la o traire duhovniceasca sau la duhul Sfintilor Parinti... Cel putin eu asta vad. Poate ma insel! Va las pe voi sa trageti singuri concluziile... (Marius Pop)Poate ca i-ati recunoscut, sunt din ordinul franciscanilor


Un comentariu:

  1. Asa facea si Sfantul Apostol Petru cand a increstinat primii romani din Italia de azi? ce spune papa (care se considera urmasul lui Petru) despre astfel de manifestari?

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.