miercuri, 30 martie 2016

Cartelele prepay si pretextele mincionase ale yoghinului Dacian Ciolos



In timp ce MISA pretinde ca lupta impotriva masoneriei, ucenicul lui Gregorian Bivolaru, Dacian Ciolos vine cu noi pretexte prin care sa justifice indosarierea electronica si supravegherea cat mai eficienta a populatiei. 

Dan Alexei il vadeste de mincinos pe premierul Romaniei Dacian Ciolos.

    Reporterul Dan Alexei de la postul de radio Europa Libera a cerut parchetelor din Franta si Belgia informatii despre folosirea cartelelor telefonice din Romania in ce priveste atentatele din Europa.

    Se pare ca Dacian Ciolos si Klaus Iohannis au pus la cale inca un pas in vederea supravegherii populatiei folosindu-se de o minciuna. Liderii politici ai Romaniei sustin ca teroristii s-au folosit de cartele prepay din Romania si astfel ar trebui luate masuri pentru cumpararea acestor cartele pe baza de act de identitate.

Iata ce spune jurnalistul Dan Alexe pe pagina personala de facebook (28 martie):

“Am sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay românești folosite de teroriști.

Așa a zis premierul Dacian Cioloș: — "Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE."

La parchet (am si o antenã firavã acolo), după ce s-au lămurit că nu e vorba de Armenia, ci de România (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre ușurarea mea) că nu, nici unul din teroriști nu avea telefon prepay de România.

La fel și la Paris, unde am căutat să aflu și mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze și belgiene.
Bref, de unde a aflat Cioloș că teroriștii aveau cartele prepay românești? Să fie serviciile românești atât de competente încât să știe ce nu divulgă public cele franceze și belgiene? Drace, uite în sfârșit un motiv de mândrie.”   
 Vezi: https://www.facebook.com/dan.alexe?fref=ts



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.