vineri, 25 martie 2016

Atentatele din Belgia - evenimente necesare pentru introducerea cipurilor electronice. Cine are interesul sa mai scape cate un atentat. ATENTATE

 Supraveghere

Control 

Putere
 La cateva minute dupa atentatele din Belgia, analistii si formatorii de opinie din massmedia europeana prezinta pe canalele media idea necesitatii introducerii cat mai urgent a indosarierii electronice. Aceasta sub pretextul luptei antiteroriste. Este sistemul de securitate a Belgiei atat de slab incat sa poata avea loc un atentat de asemenea proportii? Sau totul a fost o inscenare ca in SUA cand au intrat cu avionul in turnurile gemene? Cert este ca daca aceste atentate nu ar fi existat, nu exista nici pretextul supravegherii populatiei. Cine si de ce are interesul sa supravegheze populatia?

Turcia a anuntat Europa de aceste atentate si nu s-a luat nici o masura. De ce?
vezi aici detalii:  http://www.activenews.ro/externe/Edward-Snowden-Atentatele-de-la-Bruxelles-puteau-fi-prevenite-de-serviciile-de-informatii.-Fara-supraveghere-in-masa-131616 

Sub pretextul apararii de teroristi, Jean-Paul Creusat si Antony S. Halaris propun, in 1995, parlamentului SUA un proiect de lege intitulat “Omnibus Anti-Crime Bill”. Acest proiect a fost votat de catre parlamentul American cu multa usurinta. Despre acest proiect s-a scris si in Romania, dar a trecut neobservat de catre populatie. In anul 2003, jurnalistul  Flavian Dinulescu, a tiparit la Cluj-Napoca brosura “Hristos si puternicii Zilei” in care este descris si aspectul nestiut al proiectului antiterorist american care, treptat, este extins si in alte parti ale lumii: “Sub aspectul unei organizatii antiteroriste, s-a initiat in SUA, la Fort-Meade, un proiect universal si informational de identificare numit L.U.C.I.D. (Logical Universal Comunication Interactive Databank). Aparent acesta se ocupa de depistarea actiunilor teroriste, dar, principiul de baza de functionare consta in eliberarea pentru fiecare individ, inca de la nastere a unei cartel electronice de identitate multifunctional ce va oferi posibilitatea detinerii unui numar foarte mare de informatii (peste 2000 pagini A4) despre viata particulara a individului, date pe care posesorul nu le va putea citi sau modifica, aceasta facandu-se de la centru (retea). Ne putem imagina ce control se poate efectua asupra populatiei, mai ales cu ajutorul satelitilor ce pot detecta senzorii acestei cartele, stabilind cu precizie pozitia fiecarui individ in orice moment, oriunde in lume, iar daca le vom arunca nu vom putea cumpara nimic, nu vom putea intra nicaieri ca si cum ne-am pierde identitatea...” (pag. 12). Detalii despre acest proiect se pot gasi in periodicul “The Narc Officer” din septembrie-octombrie 1995, articolul “LUCID and the Counter-Terorism Act of 1995”.

Cand populatia va afla ce interese se ascund in spatele indosarierii electronice, multi vor “pierde” aceste cartele sau le vor declara furate. Pentru multi dintre cunoscatorii de soft, solutia cartelei nu ofera o adevarata protectie a datelor personale, putandu-se sparge sau extrage informatii, cu multa usurinta, de catre hakeri, din orice computer legat la retea. La inceput, proiectul prevede ca aceste cartele, electronice vor fi asigurate cu protectie a datelor, dar mai apoi, sub pretextul ca se vor putea sparge si falsifica conturile, se vor recurge la alte solutii de “protectie” care consta in implantarea unor cipuri de marimea unui bob de orez in mana dreapta sau la cap. Aceasta coincide foarte mult cu mesajul din Apocalipsa unde se spune ca oamenii vor fi insemnati pe frunte sau pe mana si fara aceste coduri nu vor putea vinde sau cumpara.

Proiectul L.U.C.I.D. prevede si acest lucru. Ofera pentru situatia falsificarii cardurilor solutia implantarii unui biocip in mana sau la cap. Pana in prezent testele facute pe animale, pasari si pesti, au dovedit o fiabilitate si un control remarcabil, astfel incat se putea depista in foarte scurt timp coordonatele pozitiei acestora. Acest microcip contine un cod dinainte programat cu un numar unic de identificare. Specialistii spun ca aceste solutii constituie varianta perfecta pentru stabilirea cu precizie a oricarei finite vii.

Intrebarea care ne-o punem noi planeaza asupra categoriei de persoane asupra carora vor fi implementate aceste cipuri. Ele vor fi aplicate populatiei de rand din continentele unde se urmareste controlul si nicidecum locuitorilor din tarile islamice, de unde provin presupusii autori ai atentatelor. Revenind la ultimele atentate, ne intrebam daca siguranta statului chiar nu a stiut de aceste atentate sau a fost doar un pretext pentru motivarea impunerii supravegherii si controlului populatiei prin indosariere electronica.

Prof. Cristian Marc

Un comentariu:

  1. Vedeti ce se intamplasi prin alte parti: https://www.youtube.com/watch?v=tJ-lYN9301Y ...Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.